Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Powerpocok kérdése:

Miért nem akar lefeküdni velem a szűz barátnőm akivel 1 éve együtt vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20/f vagyok, a barátnőm 17/l.

Mielött valaki lebunkózna vagy sértegetne, igen , szűz. Tiszteletben tartottam de mivel most lettünk egy évesek már kezdek ideges lenni, mert mégsem tudok örökké várni. Őt nagyon nem érdekli a szex én meg türelmes voltam vele..sajnos a türelmemnek vége mivel 20 vagyok és szerintem ilyenkor normális. Kíváncsi vagyok szerintetek miért van ez igy? Elvileg akar szeretkezni, de utána mondja hogy nem érdekli. Kétségbe vagyok esve..nagyon. Sok lány irkál meg minden akiket simán megkaphatnék, de a barátnőm szeretem , soha nem csalnám meg, többet ér. Mindig a kedvébe járok, segitek neki, meghallgatom. Tökéletes lenne a kapcsolat ha lenne intim dolog is benne.. Mihez kezdjek? Segítene valaki?

2016. máj. 24. 23:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mi törtènt? Megbeszèltètek?

Tènyleg dicsèretes, hogy vársz rá!

Amugy nem kell auonnal titkokkal meg a hormonokkal jönni. Ez az elaő legnagyobb változás az èletben. Nem azèrt mert nem kìvánja...

Nem azèrt mert rossz változás...

Hát mennyi undorìtó kapcsolatban kèpesel megmaradni emberek mikor ott a jobb a küszöbön? Csak azèrt mert fèlnek.

Átsegìtened kell őt nem kompromisszumot kötni vele. Sőt elárulom: mèg ezek a nagy várakozások után sem biztos hogy teljesen jó lesz. Csábìts el újra! Gyertyák, rózsa sötèt szoba jó zene. Ha elrontjátok akkor is jó emlèk lesz kèsőbb!

2016. máj. 26. 09:37
 22/24 anonim válasza:
95%

Azt áruld el kedves kérdező, ha annyira feszít a gatyád, akkor mi a jó fenének kezdtél ki szűz csajjal?? Mert olyan menő ez mostanában vagy mi? Ezt már a kapcsolat elején le kellett volna tisztázni, mikor úgy nézett ki komolyabbra fordul. Ha szűz is mennyit akar várni, hónapokat éveket vagy ha bigott vallásos hogy az esküvőig, akkor meg olyan pasit keressen ehhez, ne téged. 17 évesen már sok lány nem szűz, miért nem köztük keresgélsz akkor, ha már annyira szűz csaj kellett, de várni már nem akarsz...

Mindeképp tisztázd le vele ezt, mert ha egy kapcsolat alapvető kérdéseiben (pl. szex téma) nem vagytok közös nevezőn, mert te A-t akarsz ő meg B-t, akkor felesleges egymás idejét rabolni, mert ha alap kérdésekben nincs kompromisszum, lehet tagadni meg szépíteni, abból hosszú távon nem lesz semmi.

2016. máj. 26. 20:02
 23/24 anonim válasza:
És megsúgom, ezt meg mondjuk a drága lepontozónak, hogy kapcsolatban az egy év a lóf. se kb., szóval ez se kifogás. Rendben, akkor maradjon a kérdező meg a csaj ha szted az jobb és "hasznosabb", várjanak egymásra még vagy 5 évet, aztán jöjjenek rá hogy hoppá, elcsesztünk erre pár évet csak minek...
2016. máj. 27. 01:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Szemet szúrón húzni fogom az agyatokat, 25 / 14, 1 hónap alatt lefeküdt velem és 1 év 3 hónapig volt velem.

Talán lett volna több is, ha nem hal meg az anyja és nem kerül nyomorék társaságba.

2016. máj. 27. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!