Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Powerpocok kérdése:

Miért nem akar lefeküdni velem a szűz barátnőm akivel 1 éve együtt vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20/f vagyok, a barátnőm 17/l.

Mielött valaki lebunkózna vagy sértegetne, igen , szűz. Tiszteletben tartottam de mivel most lettünk egy évesek már kezdek ideges lenni, mert mégsem tudok örökké várni. Őt nagyon nem érdekli a szex én meg türelmes voltam vele..sajnos a türelmemnek vége mivel 20 vagyok és szerintem ilyenkor normális. Kíváncsi vagyok szerintetek miért van ez igy? Elvileg akar szeretkezni, de utána mondja hogy nem érdekli. Kétségbe vagyok esve..nagyon. Sok lány irkál meg minden akiket simán megkaphatnék, de a barátnőm szeretem , soha nem csalnám meg, többet ér. Mindig a kedvébe járok, segitek neki, meghallgatom. Tökéletes lenne a kapcsolat ha lenne intim dolog is benne.. Mihez kezdjek? Segítene valaki?

2016. máj. 24. 23:51
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
67%

Ulj le vele es mond el neki szepen, h ez a kapcsolatotokba fog kerulni. Vagy esetleg vallasi okokbol a hazassagig akar varni csak neked nem akarja ezt elmondani? Akkor meg ha igy van vagy vedd el ( bar ilyen fiatalon baromsag) vagy pedig felejtsd el. Mert egy 20 eves ferfi aki tele van hormonokkal nem tud varni addig mig a parja akarja.. Fokeppen ha az a dolog nem a kozeljovoben fog megtortenni. Okes 16 eves volt nem akartad raeroszakolni a szexet... En megertem. De az hogy egy fiatal lanyt ne erdekeljen A szex ? 😏 Erdekes ez nekem nagyon. Mindenesetre beszeld meg vele minel elobb mert nem fogtok sokaig egyutt maradni ha meg sokaig akarja ezt huzni.

25/L

2016. máj. 25. 03:24
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

a csajt megertem, en 18 leszek nemsokara, de egy év alatt nem bizik meg benned annyira.... vagy fél, hogy elrontja, beszeljetek meg, hogy ne féljen, hogy szóban is megnyugtasd, hogy óvatos leszel... talán ez segít valamit, őszintén gratulálok, hogy eddig sikerült kibirnod.

es ha nem tud rendes választ adni, akkor szerintem szakiats rá ad okpt, ha én valit nem akarok, akor a valódi okot is meg tudom mondani. es ha az okot udod, azt lehet orvosolni. beszeljetek, vagy a lány nagyon későn érik, fogalmam sincs. /l

2016. máj. 25. 04:09
 13/24 anonim ***** válasza:
37%
Talán mert még csak 17 éves.... hova akarod siettetni?
2016. máj. 25. 04:40
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

"Ha szeretsz, megteszed...!" alapon kérni bármit is: zsarolás!

.

Nem teszi meg, mert nem akarja megtenni.

Azt, hogy miért nem, tudnád, ha igazán szeretnéd, hiszen akkor őszintén beszélnétek egymással.

Ha sokat unszolod, ő szakít veled, mert azt akarod, hogy feltétel nélkül a te akaratod érvényesüljön, nem veszed figyelembe az övét.

2016. máj. 25. 07:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Valaminek kell lennie a háttérben, amit viszont ezek szerint nem mond el - pedig a leírásod alapján próbáltál errôl vele normálisan beszélni. Ha egy év után se tud veled ôszintén megbeszélni ilyen fontos dolgokat, akkor én hagynám ezt a kapcsolatot a fenébe.

Vagy maga a kapcsolatotok egyszerûen megrekedt valamilyen teljesen kezdeti stádiumban ahol nincs meg az ehhez szükséges bizalom, vagy pedig a lány teljesen alkalmatlan párkapcsolatra.

Nem azért, mert nem akar lefeküdni veled, hanem mert ennek az okát nem képes ôszintén megbeszélni veled. Pedig ez lenne a minimum, amit megérdemelnél.

2016. máj. 25. 09:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Azt, hogy miért nem, tudnád, ha igazán szeretnéd, hiszen akkor őszintén beszélnétek egymással. "

Mert az ôszinte kommunikáció hiánya automatikusan csak a férfi hibája lehet.

Hadd gratuláljak ehhez a telvilágosult nôi gondolkodásodhoz..

2016. máj. 25. 09:51
 17/24 anonim ***** válasza:

"Azr mondta nem fél és nem akar erről beszélni. "

Szóval nem akar erről beszélni. Ez így nehéz lesz...

Egy kapcsolatban fontos,hogy mindenről tudjanak beszélni a felek! És akarjanak is. Ezzel lezárta ezt az egészet. A te oldaladról viszont nyitott a dolog.

Tisztelet,hogy 20 éves létedre 1 év szexualitást mellőztél barátnő mellett. Ezt nem mindenki bírná eddig ebben a korban. És szerintem nem is kell. Ő is benne van a korban, a kapcsolatnak 1 év alatt már el kellett volna odáig jutni.

Itt valami gond van, de szerintem ő nem lesz arra nyitott ,hogy ezt megválaszolja.

2016. máj. 25. 13:07
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Szakitani nem fogok, mert szeretem és fontos, de ma épp jön, és ez lesz a téma , mert ez már semerre sem halad..
2016. máj. 25. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert! :) Majd meséld el, hogy hogy ment, mi volt...
2016. máj. 25. 17:48
 20/24 anonim válasza:
58%
Szerintem hagyd el a francba. Ez a kapcsolat már vesztett fejsze nyele. Majd szépen összejön valakivel, akivel érdekes módon majd egy hónap után eljut az ágyig... de hát ez az élet rendje. Felesleges ezt a vergődést tovább húzni szerintem.
2016. máj. 25. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!