Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hülye vagyok? 18/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hülye vagyok? 18/f

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm (14 éves) ami megtetszik neki mindig megveszem neki akármennyibe is kerüljön.3 hónapja vagyok vele eggyütt. (Nállam is lakik).Egy hét randizás után vettem neki egy iphone6-ot.Átlagos anyagi szinten élünk.Imádok másoknak örömet okozni,meg szeretem azt is mikor megköszönik olyankor olyan jó érzés fog el.Mondjuk volt már pl.olyanra is,hogy a fagyizóban előttem a lánynak nem volt meg a pénztárcája és én kifizettem helyette.(Átlagos anyagi szinten nőttem fel,és én mindig is szerettem volna gazdag lenni ezért úgy éltem meg mintha szegények lettünk volna pl.mikor kicsi voltam szerettem volna márkás ruhát de sosem kaptam,csak mindig olcsókat).Csak most attól félek,hogy a haverok tele beszélték a fejemet,hogy ha mindent megadok a lánynak akkor előbb utóbb "jóságában" nem tudja majd,hogy mit csinál ezért majd ott hagy meg ilyesmik. (Mondjuk én is sok ilyen helyzetet hallottam már,hogy a nőnek nem volt jó a luxus,kényelem és összeállt másik pasival aki alkoholista,veri és az valamiért mégis jobb neki)

Főleg lányok,nők válaszát várom.

2016. máj. 23. 12:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos pontig,még oké,hogy kifizetsz dolgokjat,de azok alapján amit itt leírtál...Ez már túl sok.
2016. máj. 23. 17:25
 12/14 anonim válasza:
Figyu tudom nem ismersz meg semmi, lehet, hogy utálnánk is egymást ha megismerkednénk és az is lehet, hogy egy kis ideig fog tartani ez a beszélgetés utána leszarjuk egymást, de azért veszel nekem ájfónt ugye? Visszaadni nem fogom, de nagyon örülnék neki (persze fülhallgatóval, 30 karátos arannytokkal meg minden egyébbel). Köszi puszi
2016. jún. 3. 00:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Tudom csak úgy írtad,de hidd el ha megtehetném akkor vennék neked.
2016. jún. 11. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2016. jún. 11. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!