Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hülye vagyok? 18/f
Van egy barátnőm (14 éves) ami megtetszik neki mindig megveszem neki akármennyibe is kerüljön.3 hónapja vagyok vele eggyütt. (Nállam is lakik).Egy hét randizás után vettem neki egy iphone6-ot.Átlagos anyagi szinten élünk.Imádok másoknak örömet okozni,meg szeretem azt is mikor megköszönik olyankor olyan jó érzés fog el.Mondjuk volt már pl.olyanra is,hogy a fagyizóban előttem a lánynak nem volt meg a pénztárcája és én kifizettem helyette.(Átlagos anyagi szinten nőttem fel,és én mindig is szerettem volna gazdag lenni ezért úgy éltem meg mintha szegények lettünk volna pl.mikor kicsi voltam szerettem volna márkás ruhát de sosem kaptam,csak mindig olcsókat).Csak most attól félek,hogy a haverok tele beszélték a fejemet,hogy ha mindent megadok a lánynak akkor előbb utóbb "jóságában" nem tudja majd,hogy mit csinál ezért majd ott hagy meg ilyesmik. (Mondjuk én is sok ilyen helyzetet hallottam már,hogy a nőnek nem volt jó a luxus,kényelem és összeállt másik pasival aki alkoholista,veri és az valamiért mégis jobb neki)
Főleg lányok,nők válaszát várom.
ffi:18 lány: 14, már ott él a sráccal 3 hónap után, egy hét után 200k-s telefont vesz, pedig átlagos anyagi szinten él (mennyi az? havi 150k?).
szóval.. itt komoly gondok vannak, a gyámügyet is lazán be lehetne vonni..
Kezdjük ott,hogy 14 éves!!! (Kiskorú) És neked nem rossz az ,hogy 4 evvel idősebb vagy??? A szülei mit csoltak ehhez? És szerintem ne aggódj azon hogy el fog-e hagyni,mert nem hinnem és miért ,mert
-idősebb vagy nalla! És tudd menoskodni azzal ,hogy neki 18 éves a pasija
- megveszel neki mindent
Akkor miért hagyna el?? Inkább azon kene gondolkodni,hogy te hagyd el ! És keress olyant aki egykorú veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!