Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alibaba15 kérdése:
Kedves lanyok! Kerlek oszinten mondjatok meg nekem, hogy miert nem jon be nektek egy alacsony pasi sem? Mi az ami visszataszito egy alacsony, de helyes ed jol oltozott pasiban? Mert megtapsztaltam, hogy hiaba nez ki jol a csajoknak nem kell!
Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 06:56
21/22 anonim válasza:
176cm vagyok, ezért elég furán nézne ki mellettem egy 160cm-es pasi.
De egyébként volt már nálam alacsonyabb pasim.
22/22 Hajime-chann válasza:
Nem értek egyet a #6-os válaszolóval...Sajnos sok lány ilyen,de nem mindegyik,mindenhol vannak kivételek.(az olyanok inkább p***ák mint lányok)És amúgy nem biztos,hogy minden lánynál magasabb vagy,vannak pl alacsonyabb növésű lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!