Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lanyok! Kerlek oszinten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alibaba15 kérdése:

Kedves lanyok! Kerlek oszinten mondjatok meg nekem, hogy miert nem jon be nektek egy alacsony pasi sem? Mi az ami visszataszito egy alacsony, de helyes ed jol oltozott pasiban? Mert megtapsztaltam, hogy hiaba nez ki jol a csajoknak nem kell!

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 06:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is tetszett már nem egy alacsony fiú, nem tartom őket visszataszítónak. De a stílusodon tényleg van mit csiszolni...
2016. máj. 23. 08:18
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Én 165 cm vagyok, így a te magasságod ideális lenne.

De a stílusod... ez a rinyálás... Látszik, hogy utálod és megveted a nőket. Így mit vársz??

2016. máj. 23. 09:02
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
Mert én magam is masag vagyok :( 168 cm. 15/L
2016. máj. 23. 10:38
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
A súly ellen se lehet mit tenni, képzeld, van egy olyan dolog, hogy genetika. De ha ennyire magabiztos vagy, kérdező, megmondom őszintén, hogy semmi esélyed nálam.
2016. máj. 23. 12:26
 15/22 xXRitaXx válasza:
Én is jobban szeretem a magasabb, (nálam magasabb) "pasikat". Bár engem nem zavar, ha valaki alacsony, sőt, szerintem az még jó is. :)
2016. máj. 23. 13:56
 16/22 A kérdező kommentje:
A 10. hozzaszolonak uzenem, hogy nekem is unaszimpatikus vagy mar eleve ahogy irsz, mert meg fogalmazni se tanitottak meg. Foleg arrol meg ne is beszeljunk hogy no letedre elvart lenne a normalis megnyilvanulas. Van itt egy ket hozzaszolo akitol szerintem, meg tanulhatsz is. Nem vetem meg a noket, szerintem az irasom kevesbe sem tukrozi azt hogy en megvetem a noket emiatt. Es ez nem rinyalas csupan felvetettem egy kerdest amire korrekt valaszokat vartam. Ha ti is mint sokan masok ebbe a helyzetbe lennetek megertenetek. Tobb szaz pasi kuszkodik a magassagaval. De az is igaz, hogy ennek a hatranyat egyedul az erzi aki ebben a cipoben jar.
2016. máj. 23. 15:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért is nem tudok fogalmazni? Melyik mondatot nem sikerült megértened? Mondjad, segítek lefordítani. :)
2016. máj. 23. 15:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Most akkor kinek van bunko stilusa? Szerintem inkabb neked kellene visszabb venni es valtoztatni a modorodon.
2016. máj. 23. 23:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, pedig a #10-esnek igaza van, akár tetszik, akár nem.
2016. máj. 24. 08:10
 20/22 anonim válasza:
0%

Szerintem egyáltalán nem visszataszító ha egy fiú alacsony, de azért a magasak jobban néznék ki sztem...

Hogyha helyes, akkor nem baj ha alacsony, csak ne legyen kisebb a csajnál, mert az már gáz...kivéve ha a csaj egy ilyen égi meszelő...(13L)

2016. júl. 5. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!