Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az amit érzek? 15/L
Tudom, tudom, ezt nekem kell tudnom meg ilyesmi de én nem tudom:D
Szóval van egy fiú (osztálytársam) akivel igazából van valami. Egyszer mellé ültettek (kb.fél éve) órán és így egymásra néztünk és nem tudom éreztem a pillangókat a hasamban vagy mi. Úgy elpirultam hogy nem ismertem magamra. Én nem ilyen vagyok, könyörgöm! Azóta még jobban lettünk mint előtte, csomót chatelünk és hát nem tudom. Külsőre nagyon az esetem. Belsőre kicsit mások vagyunk de nem vészesen. Nem tudom mi fogott meg benne. De nagyon fura, azokat a dolgokat amiket előtte tök cikinek tartottam és ehhez a fiúhoz köze van, most már menőnek tartok.
Az a fura hogy tavaly úgy volt hogy úristen soha nem tetszene, most meg itt vagyok és nem tudom mi van. Eddig senkinek nem mondtam, egyszerűen fura lenne vagy nem tudom. Szégyenlem az érzéseim, már ha vannak. Tényleg nem tudom. Csak azt hogy minden egyes pillanatban ő jár a fejemben. Nem tudok tanulni, nem tudok koncentrálni még egy filmre sem, agyrém. És hát az érzés amikor ír nekem, na az elmagyarázhatatlan. Csak az a baj hogy nem ilyen vagyok, nem szoktam ábrándozni fiúkról, meg semmi ilyen nyálas tinidolog. Most meg itt vagyok és argh úgy érzem hogy felpofoznám a lányokat akik nyomulnak rá suliban.
Segítsetek, nem tudok mit csinálni, egyszerűen megőrülök! Van egy másik lány is akinek tudom hogy bejön.
Na mindegy. Bocsi ha össze-vissza lett, csak nem tudom kicsit szomorú lettem most :(
Nem kell válaszolni ha nem akarsz, nem fontos, vannak igazi problémák is, tudom. Ha esetleg mégis valaki tud valamit mondani az jó lenne.
Hany evesek vagytok?:)
En is teljesen egyet ertek az elozovel. Ne aggodj es ha tudsz akkor adj neki jeleket. Ha latod hogy ezt elfogadja es tetszik neki vagy akar o is ad jeleket akkor mar sima az ugy:) sok sikert!:)
Hát remélem nem a hónaljszagom :P.. Igen többet érzel iránta, és tudod, hogy mit kell tenned :3, sok sikert!
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!