Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az amit érzek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az amit érzek? 15/L

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, ezt nekem kell tudnom meg ilyesmi de én nem tudom:D

Szóval van egy fiú (osztálytársam) akivel igazából van valami. Egyszer mellé ültettek (kb.fél éve) órán és így egymásra néztünk és nem tudom éreztem a pillangókat a hasamban vagy mi. Úgy elpirultam hogy nem ismertem magamra. Én nem ilyen vagyok, könyörgöm! Azóta még jobban lettünk mint előtte, csomót chatelünk és hát nem tudom. Külsőre nagyon az esetem. Belsőre kicsit mások vagyunk de nem vészesen. Nem tudom mi fogott meg benne. De nagyon fura, azokat a dolgokat amiket előtte tök cikinek tartottam és ehhez a fiúhoz köze van, most már menőnek tartok.

Az a fura hogy tavaly úgy volt hogy úristen soha nem tetszene, most meg itt vagyok és nem tudom mi van. Eddig senkinek nem mondtam, egyszerűen fura lenne vagy nem tudom. Szégyenlem az érzéseim, már ha vannak. Tényleg nem tudom. Csak azt hogy minden egyes pillanatban ő jár a fejemben. Nem tudok tanulni, nem tudok koncentrálni még egy filmre sem, agyrém. És hát az érzés amikor ír nekem, na az elmagyarázhatatlan. Csak az a baj hogy nem ilyen vagyok, nem szoktam ábrándozni fiúkról, meg semmi ilyen nyálas tinidolog. Most meg itt vagyok és argh úgy érzem hogy felpofoznám a lányokat akik nyomulnak rá suliban.

Segítsetek, nem tudok mit csinálni, egyszerűen megőrülök! Van egy másik lány is akinek tudom hogy bejön.

Na mindegy. Bocsi ha össze-vissza lett, csak nem tudom kicsit szomorú lettem most :(

Nem kell válaszolni ha nem akarsz, nem fontos, vannak igazi problémák is, tudom. Ha esetleg mégis valaki tud valamit mondani az jó lenne.

2016. máj. 22. 22:18
 1/8 anonim válasza:
100%
Szia szerintem szerelmes vagy a fiúba...én is ugyanezt érzem szóval tuti szerelmes vagy belé szerintem próbàlj hozzà közeledni,adj neki jeleket és neaggódj senki sem fog kinevetni és az emberek vàltoznak meg az érzéseik is szóval hajrà :) 17/L
2016. máj. 22. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nagyon :)
2016. máj. 22. 22:24
 3/8 anonim válasza:
100%

Hany evesek vagytok?:)

En is teljesen egyet ertek az elozovel. Ne aggodj es ha tudsz akkor adj neki jeleket. Ha latod hogy ezt elfogadja es tetszik neki vagy akar o is ad jeleket akkor mar sima az ugy:) sok sikert!:)

2016. máj. 22. 22:50
 4/8 anonim válasza:
Érzel iránta valamit.. Többet mint barátság.. De szerelmes nem vagy. Mert nem ismered igazán. Mondanam hogy adj neki jeleket de csak vesztegetni fogod az idod.. Es addig addig amig le nem csap mas lany rá.. Ha nem vak akkor észre fogja venni és érezni fogja amit te érzel... wagy akarsz. Ha nem közelít feléd, hiába látja a dolgokat akkor meg 1 lehetőséged van. Beszélj vele! Semmit nem veszíthetsz. Egyszer élsz.. Élj úgy hogy ne banj meg semmit.. Ha megis megbannad akkor inkább azt Band meg hogy el mondtad neki és pl: nem akar tőled semmit.. Te pedig kellemetlenul vagy ép roszul érzed magad e miatt. Mint azt hogy Nem mertel elé alni.. És így sose tudod meg mi lett volna ha... Szerintem beszelj vele.. Mond el neki hogy tetszik.. Vagy ha úgy könnyebb írd le neki mikor épp beszélgettek.. És ha jó a reakciója akkor már megérte..:)
2016. máj. 24. 03:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát remélem nem a hónaljszagom :P.. Igen többet érzel iránta, és tudod, hogy mit kell tenned :3, sok sikert!

17F

2016. jún. 17. 01:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem vonzalmat érzel.És valószínű hogy bele is szerettél. 17/f
2016. jún. 17. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen tetszik ❤ Probalj kozeledni. Ha "gyava" leszel akkor csak kinzod magad h nem tudod h a masik fel mit erez. Probald meg! ;)
2016. aug. 11. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
próbálj nyitni felé :)
2016. aug. 12. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!