Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy csak az ilyen külsejű fiúknak tetszem? 16L
168cm vagyok,hosszú világosbarna göndör hajam,sötétbarna szemem és nagyon világos bőröm van.
Amióta az eszemet tudom,a sötét hajú/szemű/bőrű fiúknak jöttem be.A többségük magyar volt,de volt közte roma és távol-keleti is.
Semmi bajom nincs ezzel,de tudna valaki erre magyarázatot adni?Más is jár hasonló cipőben?😄
A magyarázat nagyon egyszerű: a hasonlóak vonzzák egymást. Alapjáraton a saját arca szerintem mindenkinek tetszik valamennyire, meg azt szokja, meg, ha a haja/szeme sötét akkor meg azt. Szóval szerintem lehet emiatt. Meg vlt valami olyan elv is, hogy ha srác vagy, akkor azok a csajok vonzanak, akik anyukádra hasonlítanak, ha lány, akkor meg azok a pasik, akik apukádra (talán ez is megszokás kérdése, nem tudom - ugye ami ismerős az szimpi, ami idegen az meg nem) - na most ha neki sötét haja/szeme van, lehet anyukájának is az volt. :/
A különbségek kezdetben lehetnek különlegesek, de később idegesítővé válhat (na ez pont a külsőre nem igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!