Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon korai lenne lefeküdni vele? 16 l
Sajnálom, persze vannak kivételek, de nem hiszem hogy szeretne tőled mást mint szexet. Akármennyire érettnek hiszed magad, és vele azonos szinten lévőnek, ebből kétlem hogy valaha is lenne más mint szex. Ő 22 éves, szóval már jóval több mindenen túl van mint te. 6 éve ebben a korban nagyon is sok. Nagyon sok ilyet látok mostanában, osztályban is van ilyen, és beszélgetni sem tudnak semmiről. Nyugodtan menj bele, de ez nem lesz más mint szex. Nem tudna veled egy teljes értékű kapcsolatot kiépíteni, hozzá képest egy kislány vagy. Én még egy 14 éves lánnyal se jönnék szinte össze... és úgy hogy 17 vagyok. Egyszerűen éretlenek és kész.
Sajnálom, de ezt el kellett mondanom, mert hitegeted valszeg magad hogy biztos nincs így de így van. Az tetszik benne hogy már felnőtt. Ennek ellenére úgy is megfogod tenni. Sok sikert 17/f
Szerintem korai, de nagyon...
De végülis a te dontésed, szóval nem szólhatunk bele...:/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!