Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon korai lenne lefeküdni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon korai lenne lefeküdni vele? 16 l

Figyelt kérdés
Van egy fiú(22),akivel februárban kezdtük el találkozgatni.Egy hónapja mondtuk ki hivatalosan hogy együtt vagyunk,de igazabol már addig is úgy viselkedtünk,mintha járnánk.Rettenesen vonzodom hozzá,es úgy érzem hogy keszen állok,hogy megtörténjen.Szerintetek nagy hülyeség lenne?😶

2016. máj. 21. 13:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos
2016. máj. 21. 14:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem azért te elég gyerekecskének tűnsz hozzá. Tényleg sok lenne az a 2-3 év kivárni?
2016. máj. 21. 15:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy menne sajnos😫😫
2016. máj. 21. 15:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Lányoknál nagy átlagban 16-17 éves korban történik meg először, szóval nem dőlne össze a világ...
2016. máj. 22. 10:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom, persze vannak kivételek, de nem hiszem hogy szeretne tőled mást mint szexet. Akármennyire érettnek hiszed magad, és vele azonos szinten lévőnek, ebből kétlem hogy valaha is lenne más mint szex. Ő 22 éves, szóval már jóval több mindenen túl van mint te. 6 éve ebben a korban nagyon is sok. Nagyon sok ilyet látok mostanában, osztályban is van ilyen, és beszélgetni sem tudnak semmiről. Nyugodtan menj bele, de ez nem lesz más mint szex. Nem tudna veled egy teljes értékű kapcsolatot kiépíteni, hozzá képest egy kislány vagy. Én még egy 14 éves lánnyal se jönnék szinte össze... és úgy hogy 17 vagyok. Egyszerűen éretlenek és kész.

Sajnálom, de ezt el kellett mondanom, mert hitegeted valszeg magad hogy biztos nincs így de így van. Az tetszik benne hogy már felnőtt. Ennek ellenére úgy is megfogod tenni. Sok sikert 17/f

2016. máj. 23. 18:28
 16/20 A kérdező kommentje:
De ha nem akarna mást csak szexet?akkor miért velem lenne? Mert eddig nem kapta még tőlem,lehet most se fogja.Negy hónap szerintem már elég sok idő ahhoz hogy kijelenthessuk hogy nem csak arra kellek neki..
2016. máj. 23. 22:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Négy hónap nagyon kevés idő...
2016. máj. 23. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:
...és ezt 18/lányként mondom (utolsó voltam)
2016. máj. 24. 06:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem korai, de nagyon...

De végülis a te dontésed, szóval nem szólhatunk bele...:/

16/L

2016. máj. 24. 06:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
febr. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!