Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a buliba vagy ne?
EZ EGY TINI KÉRDÉS, KÉRLEK NE ÍRJATOK SÉRTŐ KOMMENTEKET!
Szóval a volt osztálytársaim egy bulit rendeznek ma, ahol ott lesz a volt barátom is. Ehez még hozzá jön, hogy lesznek ott úgymond ezek a mai nagyon menő lányok is akiket ki nem állhatok. Nemtudom, hogy elmenjek e l, mert félek, hogy nem érezném jól magam ebbe a közekben. Persze jönnek barátnőmék nekem is. 16/L
"Tedd, amit úgy érzel, tenned kell,
Arra menj, amerre szíved terel,
Hisz időd oly' kevés,
Légy hát magad ura, míg élsz."
Menj el és érezd jól magad a barátaiddal. Próbálj nem foglalkozni azokkal akiket nem igazán kedvelsz.
Csak rajtad áll, hogy élvezni fogod e a bulit.
Ha esetleg nagyon zavarnának az exed és menő lányok, akkor le is léphettek a barátnőiddel és beültök valahova beszélgetni...
Hát, őszintén szólva nem tudom mit tanácsoljak. Objektív véleményem : Menj el, és nézd levegőnek a menő csajszikat, meg az exedet
Szubjektív véleményem : Ne menj, mert ha a kelleténél több alkoholt fogyasztasz elég rossz dolgok történhetnek. (Konkrétan én egy ilyen buliban mattrészegen ki lettem ütve, aztán pánikbeteg lettem)
Szerintem meg nem kéne elmenned. Úgyis folyton az exedre figyelnél, a menő csajok meg úgy viselkednek, hogy mindenki rájuk figyeljen, szóval nem lehet őket nem észrevenni.
Itt tanácsolták, hogy ha rossz a buli, akkor hazamész. Sötétedés után eszedbe ne jusson egyedül, vagy pár fiatal barátnőddel császkálni!!! Annyi rosszat lehet hallani. Inkább hívd át a barátnőidet magadhoz, pizsipartira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!