Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönne egy ilyen fiú?
158 cm és 43 kg. Öltözködésére a páwa stílus a jellemző, szőkésbarna haja viszont nem páwás. Barnászöld szemei vannak. Állítólag nagyon helyes.
Általában mindenkivel unokan viselkedik, fölényeskedő, és beképzelt. Imád kötözködni. Általában nem néz rá arra, aki éppen beszél hozzá. Senkinek nem beszél magáról, nagyon tizokzatos fajtájú. Igazi "rosszfiú", lóg a suliból, láncdohányos, kedvenc hobbija random embereken trollkodni, mint például megdobálni a házukat tojással. Meg ilyenek.
14 éves.
nem, a kérdező irigy erre a bizonyos valakire, mert bomlanak a srác után a korabeli csajok, míg a kérdező sikertelen a lányok körében.
eltaláltam?
alacsony és sovány: nem
páwa stílus: nem
kik szerint helyes? szülei meg a rá izguló kis 14 éveseknek?
unok: nem
fölényeskedő: nem. Mit fölényeskedsz 14 évesen?
beképzelt: nem
kötözködés: nem
nem néz rá akivel beszél: nem
pont hogy az ilyen díszb**u*zik magukról dumálnak folyton na mind1
rosszfiú: nem
lógás: nem
dohányzás: nem. Meg se kérdem minek cigizel 14 éves vagy?
trollkodás: nem.
Amiket leírtál egy lánynak se jön be. Ha ezekkel dicsekedsz, sajnállak, ezek mind rossz tulajdonságok
Emberek, nem én vagyok a leírt fiú :D El is süllyednék, ha ezek lennének jellemzőek rám :D
Amúgy a 13-17 évesek 99%-a szerint helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!