Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönne nektek egy ilyen fiú?
Belső:
- Alaptermészete vidám és közvetlen
- Imádja az állatokat és a gyerekeket
- Akármennyi geil dolgot magába tud tömni anélkül, hogy rosszul érezné magát
- Szeret sportolni, tud sütni, főzni és imádja a horrort
- 4-es átlaggal rendelkezik
- Inkább történelemben, irodalomban, matekban és nyelvekben jeleskedik, ill. a testnevelésben
- Mindenkivel jóban van, csak azokkal nem, akik bunkók vele
- Bármiről lehet beszélgetni vele.
- Szinte egész nap vigyorog, mint a tejbetök
- Szereti megnevettetni az embereket
- Szerer hülyülni és poénkodni a barátaival, de foggal-körömmel tud harcolni értük és bármikor tud falazni nekik
- Optimista, a rosszban képes meglátni a jót
- Az életét könnyedén veszi
- Nem önbizalomhiányos, de nem is egoista
- Összefoglalva egy energikus, extrovertált személy, aki kicsit túlságosan komolytalan
Külső:
Körülbelül 175 cm, 58 kg, sportos, vékony testalkatú, fehér bőrű. Sötétbarna haja van, ami mindenhol ugyanolyan pár cm-es hosszúságú, szeme szürkéskék. Mély hangja van. Farmernadrágot és inget visel, cipőnek bakancsot vagy félcipőt hord.
"Nem önbizalom hiányos, de nem is egoista " akkor nem írnál ki kérdést.. Ne hagyd már, hogy anonim emberek döntsék el, hogy igen vagy nem. Inkább próbálkozz és nézd meg az eredményt és abból szűrj le tapasztalatot.
17F
2: Nem én vagyok, csak szimplán kíváncsi vagyok :)
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz :)
Szerintem igen :)
Tetszik a bakancs és az ing , meg az hogy közvetlen vagy .
De én nem vagyok az a nagy vigyori típus , jobban szeretem a csendesebb embereket , de kedvelnélek szintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!