Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha foglalt lett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha foglalt lett?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem régóta csak nem mertem neki irni meg oda sem mertem menni mert félős voltam.Elvileg énis tetszettem neki mert állandóan néz meg osztálytársaimnak is mondta.Közben nekem is volt egy 2 éves kapcsolatom meg neki is,és pont véletlen majdnem egyszerre lett vége.Most az osztálytársammal jött össze 3 hete de mindig engem néz igyis :D Egy hete ráirtam és szinte minden nap beszélek vele.Szerintetek mit csináljak?
2016. máj. 17. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Szólj neki,hogy belzugtál,és hogy ő mit érez.Ja és,hogy nem akarod tönkretenni a kapcsolatát,csak kicsit furán viselkedik euért tisztázni akartad a dolgokta!:)
2016. máj. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!