Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátommal nagyon osszrveszt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nagyon osszrvesztem és vagdostam magam. Mit tegyek? (LENT)

Figyelt kérdés
Okkal tettem... De nagyonmegbantam többet nem fogom megtenni... Mit tegyek hogy elmuljon? Elmúlik egyáltalán? Ha igen akkor mikor? Bikiniszezonra elmulik?
2016. máj. 10. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat az bizony teljesen elmulni sosem fog, nyarra meg plane nem. Nem artana pszichologushoz menned...
2016. máj. 10. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagdosd tovább magad b+!
2016. máj. 10. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Privátban küldj egy képet a kezedről.
2016. máj. 10. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg mekora a sérulés..ha komolyan vagdostad magad ..akkor nem valoszinu..
2016. máj. 10. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ,hogy milyen komoly a sérülés.Egy kis karcolás elmúlik,de ha már mélyebb,szélesebb,akkor teljesen soha nem múlik,majd el.
2016. máj. 10. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs de nem tudlak sajnálni. Azért mert összeveszel valakivel még nem kéne vagdosnod magad.

Megkérdezhetem mi volt az oka? Lehet hogy egy semmi az egész. Senkinek se könnyű az élet. tudod én hányszor gondoltam és gondolok a mai napig öngyilkosságra? A gyerekkorom szar volt és a mai napig szar az életem. De próbálok ahogy tudok küzdeni a szar ellen, több kevesebb sikerrel. Neked is ezt kéne tenned, ahhelyett hgoy a vagdosást választod inkább nézz magadba és viselkedj emberként, ne pedig egy hisztis rinyagépként akinek semmi se jó.

2016. jún. 10. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!