Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj mondta, hogy elkéne menjünk "randira", nem is én kezdeményeztem, erre igyekszem vele egy napja leszervezni és cseszik visszaírni. Kérdem én, mi a fasz?
Sose gondoltam volna, hogy írok ide kérdést, de most hála az indulataimnak megtettem. Nem tudom érkezik e valamelyikőtöktől kézen fekvő megoldás, de azért kösz, ha próbálsz segíteni.
A csajjal beszélek pár napja, tök jókat eldumáltunk, erre felhozta, hogy találkoznunk kéne. Soha a büdös életbe nem hallottam ilyet, hogy a csaj kezdeményez, szóval eléggé meglepődtem, erre próbálom 1 napja leszervezni, hogy tök jó menjünk el és baszik vissza írni... Komolyan nem hiszem el, ezek után úgy vagyok vele elvesztem a végső bizalmam is a nőkben, mert utasított már el eléggé sok, de amikor ő maga akar VELEM elmenni és baszik tenni érte... áhh eszméletlen idegesít ez. Lekellett ezt írjam, mert jobb, mintha verném a falat. Amúgy 18/F

:)
Nagyon kedves a kérdésed.
De gyakorlatilag én innen nem tudom leírni, miért nem hagyja most magát.
-a. ) verzió: Akarja, de (és itt tetszőleges variáció van, a fantáziádra bízom, pl nem ér rá, beteg, stb)
b.) verzió: Nem akarja, ki tujda mi miatt.
De az nyilván látszik, hogy a pasik a konkrétumokból értenek (mint most Te), és te elvárod, mint sok pasi, hogy a szavakat tett kövesse.
Én ebben a sztoriban főként a nemet különbözőségét látom.
Ne emészd magad, pláne próbálj meg ne pörögni körülötte, csak ír, ha akar valamit.
Vagy meg legyél rámenős :)
Engem spec pont az zavarna, ha ilyen kicsúszik a számon, és ergó én kezdeményezek és oké, hogy a pasi elhív, de mégis...én léptem először..

Tegnap találkoztam egy olyannal, 22 éves volt, be is bizonyította, hogy mennyire a tudás, a hozzá állás, hogy milyen munkád van, mennyit keresel. Ezek a dolgok számítanak egy kapcsolatban.
Nekem erre nincs szükségem. Pláne hogy munkám nincs, de ház van a fejem felett. Inkább élek a játékok világában.
Ezt tanuld meg, a nők szemetek!

Akkor volt talán jó, mikor még elnyomás volt, nem azt lesték, hogy melyik pasi néz ki jól, ki sportol, ki nem.
Amikor egy paraszt család épp hogy megélt, de még is elfogadták egymást, szerették és kitartottak egymás mellett. Ezek a maiak el vannak szállva maguktól.
Pénzéhesek, nem is igazán szerelmet keresnek, csak szórakoznak az emberrel.

Hülye.
De majdnem minden ember hülye, mentségére
Gondold át, hány barátod van.
Az ellenkező nemmel még nehezebb is (picit) ismerkedni.
Nem csoda hát, ha retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!