Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj mondta, hogy elkéne menjünk "randira", nem is én kezdeményeztem, erre igyekszem vele egy napja leszervezni és cseszik visszaírni. Kérdem én, mi a fasz?
Sose gondoltam volna, hogy írok ide kérdést, de most hála az indulataimnak megtettem. Nem tudom érkezik e valamelyikőtöktől kézen fekvő megoldás, de azért kösz, ha próbálsz segíteni.
A csajjal beszélek pár napja, tök jókat eldumáltunk, erre felhozta, hogy találkoznunk kéne. Soha a büdös életbe nem hallottam ilyet, hogy a csaj kezdeményez, szóval eléggé meglepődtem, erre próbálom 1 napja leszervezni, hogy tök jó menjünk el és baszik vissza írni... Komolyan nem hiszem el, ezek után úgy vagyok vele elvesztem a végső bizalmam is a nőkben, mert utasított már el eléggé sok, de amikor ő maga akar VELEM elmenni és baszik tenni érte... áhh eszméletlen idegesít ez. Lekellett ezt írjam, mert jobb, mintha verném a falat. Amúgy 18/F
Ez k. va viccesen írtad.. XD
1.Nézd meg, hogy van-e internetkapcsolat, hogy tényleg átment-e
2. Győződj meg róla, hogy nem-e elfoglalt
3. Sz.rd le!
Az is lehet, hogy véletlenül írta. Szóval, csak úgy elkezdte írni, mire meg befejezte, arra gondolt, hogy inkább nem küldi el, de a törlés helyett küldésre nyomott rá. Most meg kínosan érzi magát.
Egyébként én is köszönöm a röhögőgörcsöt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!