Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lányomnak 15 éves pasija van és ott akar aludni nála. Szerintetek hagyjam neki? És mi van ha szexelnek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 13:28
21/29 A kérdező kommentje:
Elengedem és kész rájöttem,hogy miért ne aludhatna ott nem is biztos hogy megengedik a pasi szulei hogy egy agyban aludjanak
2016. máj. 6. 16:14
22/29 anonim válasza:
Elegge nem lanyat felto anyuka vagy.
23/29 anonim válasza:
Nekem azt, hogy baratnomnel aludjak, csak 15 evesen engedtek meg, hat akkor fiumnal mikor engednek meg. 16/L.
24/29 anonim válasza:
nekem is meg volt ez a harcom anyukámmal.
eleinte nem engedte, és amikor első barátom nálunk aludt (akkor voltam 15), anyával kellett aludnom, nagoyn cikinek éreztem. aztán néhány alkalom után már alhattunk együtt. anyának is ezt mondtam anno amit most neked, egy kamasz ha valamit meg akar oldani azt meg is fogja. ha nem engeded, azt fogja hazudni, hogy egy barátnőjénél alszik vagy bármi, és onnantól kezdve félni fog elmondani neked bármit is. ülj le vele, beszélgessetek, érezze, hogy benned bízhat. ha szexelni akar, azt is megoldja. nem tudod ebben sajnos meggátolni. a legjobb amit tehetsz, hogy mellette állsz, és anyuka mellett a "barátnője" is leszel egyben.
25/29 anonim válasza:
anyja lánya. maradjunk ennyiben..
26/29 anonim válasza:
14 évesen jöttem össze azzal a sráccal,akivel 16 évesen már szexeltünk,15 évesen is volt minden más,nem lettem terhes és nem dugtak meg discoban sem...rajta kívül még egy srác volt..azt szégyellem mondjuk..20/L
27/29 anonim válasza:
na, mi lesz a neve az aranyosnak?
28/29 anonim válasza:
te komolyan engeded a 13 éves kislányodnak, hogy PASIJA legyen?? én 13 évesen még nagyban legózam, babáztam... mocskos egy világ lett ez.
29/29 anonim válasza:
Mi lett a neve az unokádnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!