Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lányomnak 15 éves pasija van és ott akar aludni nála. Szerintetek hagyjam neki? És mi van ha szexelnek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 13:28
11/29 anonim válasza:
Nem bantasbol, de ezek a lanyok az olyanok. En 16 eves vagyok es baratom se volt meg. Bocsi az ekezetekert.
12/29 anonim válasza:
Benned komolyan egyáltalán felvetődött mint ötlet, hogy megengedd neki hogy együtt aludjanak? 13 évesen? Normális vagy?
13/29 anonim válasza:
ilyen névvel szerintem te vagy a 13 éves
14/29 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen a kézfogás, az összebújás a normális. Nem hiszem, hogy 13évesen valaki szexelni akarna. Gyerek még. Attól, hogy van melle, meg mensizik(valószínűleg), nem hiszem, hogy vágyik a barátja farkára. Aztán,ha mégis megtörténik, félő hogy úgy élné meg a szexet a 15éves kis maszatológéppel, hogy soha többé nem akar majd pasival lenni.
15/29 Cody78 válasza:
Baromi egyszerűen megoldanám:
Kiscsávókámat leültetném, és elmagyaráznám neki finoman, hogy ha ÚGY ér hozzá, bárhol megtalálom és a belét kitaposom. Aztán megy a sittre ahol szétszaggatják análisan.
16/29 A kérdező kommentje:
Most már rájöttem,hogy a srác sose mászna rá a lányomra a lányom meg főleg nem akarná egyébként ott lesznek a srác szülei és fogyelnek majd rájuk(egyébként szülők mellett csókolózni se fognak nem hogy szexelni..ismerem a lányom)
2016. máj. 5. 16:38
17/29 anonim válasza:
Nem , ne hagyd! 13 éves gyereknek semmi keresnivalója más ágyában....
18/29 anonim válasza:
Hat engem anya ezekkel a feltetelekkel se engedett volnaott alduni amikor 13 coltam. A 13 eves lanyomat en se engednem, azert meg a sajat agyaban a helye, lehet, hogy ott lesznek a srac szulei, de biztos nem engednem még meg neki.
20/29 anonim válasza:
Hát igazándiból gondolom ismered lányod és a barátját is, dugni bárhol tudnak, de az, hogy ott lennének szülei is a házban egy elég nagy biztosíték, arra, hogy nem fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!