Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ilyen felszinesek a mai tinik?
Nekem személy szerint a telt lányok jobban bejönnek, mint a vékonyak.
Meg ha kevés smink van vagy nincs is azt szeretem.
Azért gondolod így mert amit látsz az valóban ilyen. Média, közösségi oldalak, sablonos szórakozóhelyek. Itt valóban ezek érvényesülnek. Neked pedig az a dolgod, hogy ezekre tegyél magasról. Én nekem például nem kellene egy ilyen lány, mert nekem rendkívül unalmasak, mind ugyan olyan, lehet, hogy jó alakjuk van és "szépek" de ha belenézel a szemükbe olyan mint egy világtalan üveggolyó, egy értelmet és érzelmet vesztett senki a legtöbb bizony ilyen lány, meg gondolom fiúk is, de nem barátkozom ilyenekkel.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fontos a külső, igen is, hogy fontos az is, mert nekem nem ízlésem a teltebbek, ennyi, nem kell hogy modell vékony legyen. Ez persze egyéni ízlés.
Amúgy szerintem egy beszélgetés első 2-3 mondatából lejön, hogy stílusilag elviselhető-e az illető, csak manapság ugye a facebook és a menőség előrébb van mindennél.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!