Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, oszinten, van nalatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, oszinten, van nalatok eselye egy olyan lanynak, aki hat . Kovernek nem kover de eleg dundi? :D

Figyelt kérdés

Nem ismerkedni szeretnek, csupan erdekelnek a valaszok :D

Egyebkent jo humoru, jofej lanyrol beszelunk (:pp)

161\69kg (hahahaa:D) amugy viszonylag aranyosan oszlik el, csak hat azert megis csak ott a zsir:D

Trolloknak mondom, jarok futni, csinalok gyakorlatokat, nem zabalok egesznap:p

Koszi a valaszokat!:D

2016. ápr. 25. 14:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%
Lány vagyok, de ne aggódj csontokkal kevés pasi szeret játszani, sokkalta jobb ha van mit fogni rajtad 16/L
2016. ápr. 27. 07:52
 12/24 anonim válasza:
87%

Szerintem ez nem vészes, főleg, ha arányosan oszlik el rajtad. Azt nem tudom mennyire jön be a fiúknak, mivel lány vagyok, de biztos van akinek ez tetszik. :)

#11-es válaszolónak üzenem. Örülnél neki mi? :) Ha csak néhány embernek tetszene, ha egy lány vékonyabb. Megjegyzem nagyon kedves, hogy azt írtad csontokkal. Mintha csak valami tárgyról beszélnél. A válaszodból lerí, hogy egy elég testes lány vagy, ami nem baj, de a válaszod elég sértő a vékony lányokra nézve.

2016. ápr. 27. 12:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat mindenkinek! 😊

Kerlek a tovabbiakban senki ne bantson senkit, celozgatassal sem, sehogy, mert nem veszekedest szeretnek inditani! 😐

Megegyszer koszonom a valaszokat 😘😳

2016. ápr. 27. 17:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Így van. Egy ducibb, kövérebb csajjal sokkal jobb mindent csinálni. :D És ilyen barátnőm van nekem is. Aki mellesleg imádni való a feleslegével együtt.

Szóval ne izgulj. (egy tipp: Ha nőiesen (NEM smink, műköröm cicababa módra) kiöltözködsz, és csini, aranyos vagy. Akkor úgy is oda fogod vonzani az ilyen fiúkat.)

2016. ápr. 27. 19:19
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

A vékony nő olyan mint a nadrág zsebben nélkül... Nem tudod hova tenni a kezed...

Annyira nem probléma... Ha az arcodon nem látszik meg nagyon, akkor kifejezetten jobb is :)

2016. máj. 1. 14:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem hisztiznék miattad, csak alacsony vagy. Rajtam is van kis plusz (186/90kg).

16F

2016. máj. 1. 14:08
 17/24 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem a tinifiúk azok,akik a deszka és nagyon vékony lányokra buknak.

Az érett férfiaknak az tetszik ha van mit fogni,bár biztos akadnak kivételek. De én is csak gondolom,mert nem vagyok férfi:D

2016. máj. 1. 14:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát kedves utolsó akkor én erősítem a szabályt :D

16 vagyok (fiú) és nálam a duci a legalja a súlyhatárnak :D

2016. máj. 1. 16:00
 19/24 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.😊😊😊

Orulok nektek, pacsi. 😏

2016. máj. 2. 09:54
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy kövér, sportolj és a zsírból izom lesz, és csini leszel.
2016. máj. 4. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!