Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik fizikum tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Melyik fizikum tetszik nektek jobban? Vagy mit néztek egy srácon?
1. : [link]
2. : [link]
2016. ápr. 23. 12:59
2/14 A kérdező kommentje:
csatolsz képet,hogy neked milyen az ideális? :)
2016. ápr. 23. 13:05
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
A kigyúrtságtól undorodom. Az előttem szóló által linkelt képen lévő kívánatos ;))
5/14 A kérdező kommentje:
Nem illik,de megkerdezhetem hany evesek vagytok?
2016. ápr. 23. 14:52
6/14 anonim válasza:
Sztem ezek már túl izmosak :D
#3-nem rossz, de nekem az se tetszik annyira xd
Bár sztem egyáltalán nem a külső számit, a volt barátomnak is pl sörhasa volt, mégis szerettem
7/14 anonim válasza:
Sztem ezek már túl izmosak :D
#3-nem rossz, de nekem az se tetszik annyira xd
Bár sztem egyáltalán nem a külső számít, a volt barátomnak is pl sörhasa volt, mégis szerettem
8/14 anonim válasza:
A két kép számomra ugyanaz, nem tudom mi a különbség. Mindkettő túl izmos. Ideálisnak ezt mondanám, vagy ennél egy leheletnyivel izmosabbat maximum, de még a felénél is kevesebbel mint amit te linkeltél. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!