Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csináltam magamból, vagy lehet még ebből jól kijönni?
Sziasztok lányok, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi. Hév-vel utazom dolgozni, 28-30-nak kinéző, lányok szerint a nagyon jól kinéző kategóriába sorolható pasi vagyok. Kb. 1 hónapja kiszúrtam magamnak egy lányt, aki úgy tűnik, kiszúrt engem. 20 év körüli, komolynak tűnő, nekem rendkívül szimpatikus lány. Minden reggel ugyan abban a kocsiban utazunk, én munkatársnőmmel, ő srácokkal. Mint kiderült, iskolásak, és inkább olyan 16 évesek. A lány tudja hogy dolgozom, hiszen amikor leszállunk, pár perc séta után a munkahelyemre megyek be, ő meg megy tovább a suliba.
Nektek ez imponáló lenne, h egy jóval idősebb pasinak tetszetek vagy vagytok szimpatikusak, vagy inkább kínos, taszító? Keresnétek az alkalmat h lássátok, vagy inkább kerülnétek ezt a helyzetet? Megpróbálnátok többet megtudni róla?
Egyébként nem akarok tőle semmit, semmi komoly max beszélgetnék vele. Persze lehet h közös témánk sem lenne.
Ha időközben megtudnátok, hogy valójában még idősebb a pasi és családja van, akkor változna valamit a hozzáállásotok?
Hogy lehet ebből jól kijönni, hogy senkinek ne legyen kínos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!