Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, vajon biszexuális beállítottságú lehet az osztálytársam (leírásban részletek)? (meleg téma) F
Amit tudni kell róla a kérdés megválaszolását illetően:
Elsősorban barátnője van. Ez tehát kizárja a másik végletet, hogy meleg(amire számítottam). Sokszor kerülünk szokatlanul intim helyzetekbe(pl.: ölelget, a hajam igazítja, a combom simogatja[volt olyan helyzet, mikor 1 órán keresztül a kezem fogta egy sál alatt]), amit kizálólag saját magamnál veszek észre, tehát nem az a tipikus "#mindenkiveljóbanvagyok" srác.
Alapjáraton nem érdeklődtem iránta, úgy voltam vele hogy felesleges, hiszen nem vonzódik a férfiakhoz.. de kezdem máshogy érezni, azonban nem tudom mennyire sorolható be, a leírtak alapján.. +információ: ő tudja hogy meleg vagyok, nagyon régóta
szerintem van benne némi bi hajlam.
szerintem nyugodtan kérdezzrá.
ha simiz meg ilyen bu-z-is dolgokat csinál akkor nem azért,hogy ne legyél szomorú.ha boldoggá akar tenni így akkor azt máshogy is teheti,ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!