Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, vajon biszexuál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Axinoss kérdése:

Mit gondoltok, vajon biszexuális beállítottságú lehet az osztálytársam (leírásban részletek)? (meleg téma) F

Figyelt kérdés

Amit tudni kell róla a kérdés megválaszolását illetően:

Elsősorban barátnője van. Ez tehát kizárja a másik végletet, hogy meleg(amire számítottam). Sokszor kerülünk szokatlanul intim helyzetekbe(pl.: ölelget, a hajam igazítja, a combom simogatja[volt olyan helyzet, mikor 1 órán keresztül a kezem fogta egy sál alatt]), amit kizálólag saját magamnál veszek észre, tehát nem az a tipikus "#mindenkiveljóbanvagyok" srác.

Alapjáraton nem érdeklődtem iránta, úgy voltam vele hogy felesleges, hiszen nem vonzódik a férfiakhoz.. de kezdem máshogy érezni, azonban nem tudom mennyire sorolható be, a leírtak alapján.. +információ: ő tudja hogy meleg vagyok, nagyon régóta

2016. ápr. 19. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem van benne némi bi hajlam.

szerintem nyugodtan kérdezzrá.

ha simiz meg ilyen bu-z-is dolgokat csinál akkor nem azért,hogy ne legyél szomorú.ha boldoggá akar tenni így akkor azt máshogy is teheti,ha érted mire gondolok.

2016. ápr. 24. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
42%
hajlítsd meg a teret! kezdeményezz! ha suliba vagytok mondd neki, hogy menjetek közös wc-re, ott legyetek ketten térdelj elé, és ha felizgul akkor cumizd le és tudni fogod mi a válasz, maximum te leszel a kurogatos csaja
2016. jún. 6. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!