Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy szeretem? (MELEG TÉMA)

Figyelt kérdés

Szóval... az osztályomban van egy srác aki nagyon tetszik. Ő a legjobb barátom, tudja, hogy meleg vagyok, elfogadta es nem zavarja.

Nem tudom,hogy ő meleg-e, de rengeteget szemezünk,és hagyja,hogy közel simuljak hozzá.

Nem beszél sokat a csajokról, mint ha csak takargatni akarná a nemi identitását.

Minden nap beszélgetünk messengeren is.

Hétfőnként tömegsportom van és előtte van egy lyukas órám és ő minden alkalommal elhív sétálni. Segítsen valaki! Mit tegyek?

16/F

2016. jan. 4. 18:27
 1/10 anonim válasza:

kérdezd meg tőle, hogy ő miért nem csajozik. én is voltam így a legjobb lány barátommal, de ő hetero volt, hiába voltunk jó barátok, megromlott a barátságunk miután elmondtam neki.

19N

2016. jan. 4. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2016. jan. 4. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
hát ... abból, hogy hagyja hogy hozzásimulj, ahogy írtad meg szemez .. ha nem érted félre és nagyítod fel a jeleket, ő is meleg ... úgyhogy van esélyed
2016. jan. 4. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Haat nagyon remelem.
2016. jan. 4. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Naa kiderítetted h meleg-e?:)
2016. jan. 9. 00:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem meg nem;( nem olyan egyszeru, nem akarom elsietni
2016. jan. 10. 00:18
 7/10 anonim válasza:
1%
Még fiatal vagy, h elmerülj a szódmiába. Ne fogadd el, h ami veled történi az normális. Sok homokost láttam megszabadulni és heterok lettek. Ne tarts a világgal....annak már meg van az ítélete
2016. jan. 10. 20:44
 8/10 A kérdező kommentje:

1.Nem vagyok Homoszexuális, csak bisex.

2.Ezen nem tudok változtatni, ha "harcolok" ellene csak rosszabodik, hidd el próbáltam.

3.Ilyet először érzek, a saját nemem iránt,mármint ilyen szorosat.Ez alatt azt értem, hogy folyton ő jár a fejemben.

2016. jan. 11. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

7-es te hülye vagy,ez nem egy betegség amiból ki kell gyógyulni.

Kérdező teljesen normális vagy,ez ellen nem kell harcolni. :)

2016. jan. 27. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Micsoda régi kérdés! Kiderítetted azóta? :D
2019. febr. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!