Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy szeretem? (MELEG TÉMA)
Szóval... az osztályomban van egy srác aki nagyon tetszik. Ő a legjobb barátom, tudja, hogy meleg vagyok, elfogadta es nem zavarja.
Nem tudom,hogy ő meleg-e, de rengeteget szemezünk,és hagyja,hogy közel simuljak hozzá.
Nem beszél sokat a csajokról, mint ha csak takargatni akarná a nemi identitását.
Minden nap beszélgetünk messengeren is.
Hétfőnként tömegsportom van és előtte van egy lyukas órám és ő minden alkalommal elhív sétálni. Segítsen valaki! Mit tegyek?
16/F
kérdezd meg tőle, hogy ő miért nem csajozik. én is voltam így a legjobb lány barátommal, de ő hetero volt, hiába voltunk jó barátok, megromlott a barátságunk miután elmondtam neki.
19N
1.Nem vagyok Homoszexuális, csak bisex.
2.Ezen nem tudok változtatni, ha "harcolok" ellene csak rosszabodik, hidd el próbáltam.
3.Ilyet először érzek, a saját nemem iránt,mármint ilyen szorosat.Ez alatt azt értem, hogy folyton ő jár a fejemben.
7-es te hülye vagy,ez nem egy betegség amiból ki kell gyógyulni.
Kérdező teljesen normális vagy,ez ellen nem kell harcolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!