Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexygirl3 kérdése:

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es az van hogy barmelyik lanyal beszelek meglepodnek hogy nincs soot meg nem is volt pasim mert hogy milyen szep vagyok milyen jo alakom van es hogy milyen hihetetlen..meg nem is csokoloztam..de ezt nem is szegyellem csak ugy erzem hogy valami nem okes velemxd mindenki azt meseli hogy 6odikba kikkel jott ossze. anyaaam nem ertem. eskuszom vegig megyek az uton es a szemben jovo fiuk megbamulnak de ezzel nem tudok mit kezdeni..na mindegy szerintetek? Mert kicsit mar vagyakozom mar hogy valakivel kezen fogva menjek meg hogy valaki oleljen engem is ertitek?Meg a legcsunyabb lanynak is van vkije
2016. ápr. 18. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm amugy az ertelmes vlaszokat:)
2016. ápr. 18. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Erről most hirtelen az ugrott be, hogy "Radio Cafe 98.6 - van barátod"

2016. ápr. 18. 22:28
 13/13 anonim válasza:
Szerintem az a gáz hogy ilyenekre gondolsz.. 15 évesen még ráérsz.meg nekem se volt barátom mégsem érzem hogy lemaradtam volna valamiről. Persze ez természetes érzés hogy vágysz valakire de akik már 6.ba pasiznak mi lesz velük nagykorukra??
2016. ápr. 19. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!