Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm miért nem lép már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért nem lép már túl rajta?

Figyelt kérdés
Volt egy fiu aki tetszett neki tobb mint egy éve (nem jártak, csak tetszett neki). A kapcsolat nem jött össze, gondolom a srác nem is viszonozta... azota a barátnőmnek van új fiúja (aki nekem haverom). Boldognak tunnek meg jol megvannak meg minden. Mind egy suliba járunk, és ahányszor a barátnőm régi nem-fiúja elmegy mellettünk, a lány mondja hogy már csak ez hiányzott/ érzi h jo napja lesz (ironia)/ csak fintorog. Meg pl a srác április 6.-án született, ezért bnőm nem szereti a hatos számot. Vagy van hogy ilyen random screenshotokat kuld nekem messengeren hogy mit beszelgetett a sráccal. És majdnem minden nap beszél róla, meg nem tetszik neki ha a mostani fiuja azzal a fiuval lóg/ bulizik/ barátkozik. Ilyet más is csinál, normális dolog? Néha csak meg akarom mondani neki hogy lépjen már túl ezen, régen volt, foglalkozzon azzal akibe elvileg szerelmes. Mi a véleményetek? (Fiuk 17-18, mi 16 évesek vagyunk)
2016. ápr. 16. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, hogy a barátnőd még érez iránta valamit?
2016. ápr. 16. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez lehet. Eléggé zavar, nem akarom hogy ez bantsa a mostani fiuját, mindketten a barátaim.
2016. ápr. 16. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld megbeszélni a barátnőddel, hátha...
2016. ápr. 16. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:

A barátnőd nem lehet boldog egy kapcsolatban, míg nem lép túl a másik srácon. Márpedig nem lépett túl rajta.

Jól írtad, boldognak TŰNNEK. A srác lehet,hogy boldog, de a lány nem hiszem.

2016. ápr. 16. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Két hasonló esetet éltem át mint amit te. Az első " tragédia" elfelejthetetlen főleg barátnőd számára. Annyira belezúgott hogy a mai napig tetszik neki és utálja is. Lehet számára " komolyabban" indult és nehezen dolgozza fel neked csak hallgatnod kell és adj tanácsokat neki és kérdezd meg hogy érez-e meg valamit a srác iránt.
2016. ápr. 17. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!