Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitévő legyek?
Elmagyarázom a most kialakult szituációt:
lassacskán két éve járok az osztálytársammal.
Sosem veszekedtünk. Régebben beszélgettünk skypeon, azonban már 3 hónapja nem ír vissza, csak kb. kéthetente egyszer. A suliban is alig beszél velem, és csak a haverjaival lóg.
Nem tudtam hogy mihez kezdjek, már minden nap sírtam,azt hittem hogy nem szeret.
Aztán a suliban elmondta nemrégiben nekem, hogy jövőre másik iskolába fog járni. Akkor egész délelőtt sírtam, nem tudtam felfogni, hogy elvesztem a számomra legfontosabb embert a világon.
Most mihez kezdjek? Teljesen össze vagyok törve. És azóta semmi sem változott, szintén a haverjaival van mindig.
Mit tegyek? Félek hogy jövőre nem fog működni a távkapcsolat, mert nem ír majd vissza...
Mit tegyek? Kérlek segítsetek, tehetetlennek érzem magam.
Korom lényegtelen, lány vagyok.
Ne mássz rá:egyértelműen nem szeret
Próbál kíméletesen kidobni, atávkapcsolat nyilván púp lenne a hátán
"és ne legyek olyan szomorú mikor már nem lesz velem"
Szerinted ha ez nem egy utalás arra hogy leépít akkor mi?:D
Egyébként nemrég énis ezt megjártam, a csaj arra se méltatott hogy visszaírjon sok ideig aztán bizonygatta hogy hogy szeret, utóbb kiderült hogy 4 csavoval csalt meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!