Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen stílusú Fiúk jönnek be?
A különböző stílusirányzatokban lecövekelt fiúk nem az eseteim. Nem ezt keresem benne, hogy most melyik zenèt szereti, hanem hogy hogyan viszonyul hozzám, hogy beszèl. Az hogy esetleg rocker, punk, páwa, vagy ilyesmi a stílusa kicsit sem izgat. (Ha így èrtetted a kèrdèst). Ha egyszer megszerettem akkor nem ez fog kiábrándítani belőle, hogy az eddig rocker fiú hirtelen átment hippibe. Amíg a szemèlyisège az, amit megszerettem, nem èrdekel :). De ha nem így èrtetted a kèrdèst bocsi :D.
14 vagyok
Rockerek, a régi átlag srácok, deszkások. De az a legfontosabb, hogy a belső értékeink hasonlóak legyenek, nem a stílusa számít a leginkább. Egyébként az sem lenne baj ha a férfias külseje megmaradna, és nem lenne ecsethaja meg vékony kis lábai...
16/l
De kár, hogy ilyen fiatalok vagytok lányok :D
21/rocker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!