Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ilyen emberekkel ismerkedni, barátkozni? (több lent)
Fiatal metálos lány vagyok. Gondolom érthetően, így inkább hozzám hasonló metálos emberkékkel ismerkednék (nem pedig diszkósokkal...), de fogalmam sincs, hogy hol? Koncert nem jöhet szóba, mert egyedül nem szeretnék elmenni, és a szociális fóbiám miatt egyébként is érdekes lenne...
A normális válaszokat előre is köszönöm. :)
Mit értesz a "szociális fóbiák alatt"? Én is hasonló cipőben járok bár én szivesen ismerkedem ès barátkozom másokkal(nem skatulyázom be őket zenei ízlés alapján) de akik kedvelik a hasonló előadókat mint én nem igazán ismerek(legalább is nem haveri,baráti körben). Amugy milyen stílusokat, előadókat kedvelsz?
18F \m/
Hát, azt, hogy pánikrohamot kapok tömegben... Jó mi?
A kedvenceim a black és a death metal, de heavy, viking, thrash, doom metal-t is szoktam hallgatni. Előadók?
Death, Marduk, Burzum, Cannibal Corpse, Inquisition, Immortal, Abbath, Behemoth... Nagyon-nagyon sokáig sorolhatnám.
Fogalmad sincs arról, miért van szociális fóbiám! Egyébként teljesen életvidám ember vagyok.
Attól, hogy neked nem tetszik az ilyen jellegű zene, még nem kell leszólni. Én se szólok le más zenéket, attól, hogy nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!