Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet tini emberekkel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet tini emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen, kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy az utcán vagy ilyenek. Köszönöm. :)

És hát igaz elég nagy "elvárás", de hogy van-e olyan hely vagy oldal vagy akármi, ami nincs tele kis kanos fiúkákkal :D

2016. febr. 8. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
hát páwákkal akárhol...normális srácokkal meg olyan helyeken ahova sosem jarnal...edzőterem...focipalya esetleg minden ami sport hasznos lehet :D interneten nehez itt azert altalaban normalis sracok vannak mert hat el vagyunk nyomva de ez ugye nem tarskereső :D mondjuk egy kort irhattal volna :D 16/F
2016. febr. 8. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Korod? Nemed?
2016. febr. 8. 19:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát 14/L

De én csak barátokat szeretnék. Mert elég antiszoc vagyok a valóságban és ott nem túl könnyű akár beszélgetnem bárkivel. Persze vannak barátaim, de nem sok. Szóval most egy kicst újra vágyom. Tényleg semmi mást nem szeretnék. Főleg úgy barátot nem. Az még túúl korai szerintem

2016. febr. 8. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Írj például nekem,sok barátot szereztem már neten,és normális vagyok 16/F
2016. febr. 8. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
barátnak mindig is jo voltam :D többet senki nem akar tőlem : de baratnak mindenki akar :D szivesen beszelgetnek veled :)
2016. febr. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!