Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 38 éves pasiba, hogyan felejthetném el őt? 16L
Figyelt kérdés
Ő is észrevette a jeleket de mivel fiatal vagyok és családja is van többször elutasitott már. De engem ez még jobban bevaditott. A tiltott gyümölcs mindig jobban izlik elven nem tudom feladni..2016. ápr. 11. 13:14
21/27 A kérdező kommentje:
lehet idővel belém szeret
2016. ápr. 12. 12:10
22/27 anonim válasza:
"Rengeteg ilyen tiltott kapcsolat ne izéljetek már!"
Nemi erőszak is sajnos rengeteg van, akkor most tekintsük azt is tök jó dolognak?
De hogy valakiben ennyi gerinc ne legyen...
Magadat meg ne tartsd különbnek, mert mélyen a korosztályod színvonala alatt vagy.
23/27 anonim válasza:
"lehet idővel belém szeret"
Kezdem úgy érezni, hogy ez a kérdés is kamu. Ennyire hülye nem lehet a kérdező...
24/27 A kérdező kommentje:
ma 13:16
Tök kó hogy ezen az oldalon ismeretlenül is mndent tudnak a másikról,úgy hogy élőbe még 1 szót sem váltottak vele,ez ám az inteligencia!
2016. ápr. 12. 13:42
25/27 anonim válasza:
*intelligencia, drágám. Az pedig ott kezdődik, hogy nem teszünk tönkre egy családot, csak azért, mert belezúgtál a nagyapádba.
26/27 anonim válasza:
Egy szo mint 100...
Gondold at picit. Csaladja van... Ne tedd ezt tonkre.
Es ha mar ennyire szereted amit mondjuk elhiszek. Akkor miutan atgondoltad elengeded Ot es hagyod hogy folytassa az eletet.
27/27 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van
2016. ápr. 12. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!