Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy 38 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 38 éves pasiba, hogyan felejthetném el őt? 16L

Figyelt kérdés
Ő is észrevette a jeleket de mivel fiatal vagyok és családja is van többször elutasitott már. De engem ez még jobban bevaditott. A tiltott gyümölcs mindig jobban izlik elven nem tudom feladni..
2016. ápr. 11. 13:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Korod beliek gyerekesek? Már nem hinném, meg van azoknak a magukhoz való eszük. Én 35 vagyok, körbe röhögnélek, hogy mit akar ez a t*knyos tőlem, ráadásul tönkre tennéd az életét.
2016. ápr. 11. 14:18
 12/27 anonim válasza:
41%
Ha viszket a suna,en megvakarom neked.csak ird le magassagod es sulyod.max 65kilo legyel.ha torpe akkor veszett ugy.de azert megvakarhatlak
2016. ápr. 11. 14:43
 13/27 A kérdező kommentje:
Rengeteg ilyen tiltott kapcsolat ne izéljetek már!
2016. ápr. 11. 15:57
 14/27 anonim ***** válasza:
#8 szerintem meg nem jól neveled a gyerekeket, legalábbis rossz példát mutatsz. úgy vettem le,hogy még mindig a férjeddel vagy,holott képes volt megcsalni egy 17 éves gyerekkel. kétlem,hogy van ott még szerelem, te pedig kötöd az ebet a karóhoz. el kellett volna válni abban a pillanatban, most a lányaid azt nézik ahogy te vergődsz ebben a kapcsolatban és hagyod magad.
2016. ápr. 11. 16:30
 15/27 avanti ragazzi ***** válasza:
49%
Max.1 dologra kellenél neki...... A korodbeliekről nem jelentheted ki általánosításban, hogy gyerekesek lehet, hogy a körülötted lévők 90%-a az de akkor sem mind..... Tudom, hogy a szerelem nem a kor függvénye de már a t*köm ki van ezzel mi a F*ezért kell folyton egy legalább 10 évvel idősebbe beleszeretni ami 99%ban lehetetlen...... Miért jó ez??
2016. ápr. 11. 16:51
 16/27 A kérdező kommentje:
A szerelmet nem lehet tudatosan irányitani!
2016. ápr. 11. 17:29
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
ez nem szerelem, ez fellángolás, ülj le a fenekedre
2016. ápr. 11. 17:39
 18/27 anonim ***** válasza:

Nincs véletlenül apakomplexusod? Egyébként attól, hogy sok ilyen eset van, attól még nem lesz jó dolog, egy valamit jegyezz meg: a SZERELEM ELMÚLIK, a legtöbb esetben biztosra, az a hormon, amely az agyban termelődik maximum 3-5 évig termeli a szervezet, szóval utána körülbelül annyi lenne benned, hogy nem tetszene már. Azért nem kortársad, azt vegyük figyelembe. A mostani világban már azért van a kornak is beleszólása, főleg a technika fejlődése miatt. (Ezt most nem részletezem.)

Úgy tudod elfelejteni, hogy nem nem tartózkodsz túl sokat a közelébe, illetve vedd figyelembe a körülötted lévő embereket, hidd el nem éri meg tönkretenni valamit amit valaki létrehozott és dolgozott érte, annak szentelte az idejét. Neked sem esne jól, igaz? Csak képzeld a felesége helyébe magadat érzelmileg, vagy a gyerekekébe...

Fel kell mérni, hogy mi a helyes, amit te szeretnél tenni az az átlagos értékrendet messze elkerüli.

Amúgy csak annyi legyen még az eszedben, hogy ha a feleségével megtenné, veled szerinted nem? Dehogynem....

Hagyd békén a saját érdekedben is. A tiltott gyümölcsös dolgok meg majd kinövöd, ha nem akkor nagyon sajnállak.

2016. ápr. 11. 18:09
 19/27 anonim ***** válasza:

#6: Mi sem kérünk az ilyen pi.csákból,mint te, köszönjük!!!

WIN!

2016. ápr. 11. 20:07
 20/27 anonim válasza:
87%
Anyád nem szégyell? Szerelem? Ne nevettess már. Mitől lennél szerelmes? Mindennap órákat beszélgettek? Apád lehetne. A másik pedig hogy családja van. Egy önző liba vagy, mert csak arra gondolsz hogy NEKED jó legyen. És hogy a másikkal mi lesz? Tonkreteszel egy családot. De nemcsak önző vagy hanem végtelenül buta ha nem veszed magad észre és úgy tapadsz mint a pioca. És ezzel nem vonzani fogod, hanem taszitani. Inkább a tanulason járna az eszed...
2016. ápr. 12. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!