Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem érti meg?
Nos,lenne egy kérdésem(megint😅). Viszont most a legjobb barátnőmről és a barátjáról lenne szó.
Szval,4 hónapja vannak együtt,de mielőtt összejöttek én tetszettem a barátjának. A bnőm sokszor kér tanácsot ,mivel az előző kapcsolata is úgy alakult sajnos ahogy én azt előre megmondtam neki. Mindig mondja h ha valami furcsa dolgot vennék észre egyből szóljak neki és adjak tanácsot. Én ezt megis teszem,de sosem hallgat rám. Vegyük például az egyik esetet a sok közül.
Évfolyamtársunk a barátja és ezért párszor elkísérem őt hozzá.Amit utána mindig megbánok. Mivel centiről centire végig néz a barátja engem(amit a barátnőm is észre vesz),már én érzem kínosan magam. Észre veszi,de sose teszi szóvá mennyire rosszul esik neki(csak nekem mondja). Van egy másik bnőnk ,akivel ugyan ezt csinálja mndig a fiú. Viszont a barátnőm szemébe mondta a BARÁTJA ,hogy neki a másik csaj is tetszik. Itt én teljesen kiakadtam ahogy a bnőm is. Mondam neki,hogy ez nem éri meg. Őt nem érdekelte ugyan úgy vele maradt.
Másik eset:
A barátjának van egy haverja,aki nagyon nagy hatással van rá.
Egyfolytába az mondogatja a fiúnak,hogy megcsalja a bnőm meg hasonlók.mindig összevesznek ezeken.
Én viszont bármit mondok neki nem hallgat rám.pedig még ő kéri h segítsek neki. A fiú már a második hónap után leakarta fektetni (13 ÉVESEK),ebbe persze a bnőm nem ment bele. A fiú azóta is mondogatja neki.
Egyszerűen nem értem a barátnőmet miért van még vele.
(Nem tudom olvastátok-e az előző kérdésemet ami az én volt barátomról szólt,hogy mit csinál miután szakítottunk). Náluk ugyan ez van csak ők még együtt vannak és a fiú úgy tesz ilyeneket a szeme láttára.
Sajnálom ha valami nem volt érthető. A kérdésem az lenne: mégis mit tegyek ha tanácsot kér,de nem hallgat rám?? A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!