Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek erről a lányról? Tetszene nektek?
Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de le akarok vonni egy átlagot.
A lány szereti a rockot, metált, de pár "csajosabb" zenét is meghallgat. Szereti a művészeteket, főleg a rajzolást, írást, ezeket ő maga is szívesen csinálja. Nem a sportok embere, de rendszeresen végez testmozgást. Nem kövér, de nem is a sovány, van rajta felesleg, de még egyáltalán nem tenném bele a duci kategóriába. Visszahúzódó, nem szeret bulizni, évente ha 2-szer 3-szor elmegy, így nincs is olyan sok barátja, de akik vannak neki, azokat nagyon szereti. Belsőleg szeret viccelődni, de a komoly dolgokban, tanácsadásban is otthon van, rendelkezik alapvető intelligenciával. Ami rossz tulajdonság, az az hogy nincs önbizalma, makacs, néha mond olyan dolgokat amiket nem kéne, amit utána hamar meg is bán. Külseje átlagos, hosszú, egyenes, barna haj, barna szem. 16 éves.
Valaki leírta föntebb, amit én is gondolok erről. Ha így leírod, az mind szép és jó, de amíg nem ismered ki rendesen az embert, nem látod élőben, nem látod a reakcióit, nem hallod a hangját, nem nézel a szemébe.. nem igazán fogod megállapítani, hogy neked Ő most be-e jön. Én nem is értem ezeket a kérdéseket. Papíron és képek alapján nekem is sok lány bejön, ettől függetlenül 1 éven keresztül 13 lánnyal ismerkedtem meg, mire eljutottam ahhoz, akit most a legjobban szeretek, és aki a legszimpatikusabb nekem. Ő most a barátnőm. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!