Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kockáztassak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kockáztassak?

Figyelt kérdés

A tanév kezdete óta ismerem a srácot, az elején nem képzeltem volna h mostanra érzelmek is kialakulnak. A külső megfog, a belső megtart elvet vallom, de a srác nem volt az esetem. Teltek a hetek és a hónapok, egyre jobban megismertem és egyszer arra jöttem rá, hogy nagyon megkedveltem és vonzódom hozzá, és rádöbbentem, hogy helyes. (Bár ez nem számít)

Még kb 3 hétig látjuk egymást, utána elballagunk.

Tegyek fel mindent egy lapra és elmondjam neki mi a helyzet? Amúgy nem vagyok az a típus aki konkrétan közli hogyan érez valaki iránt, elég félénk vagyok ilyen téren de most az egyszer megtenném. Ő kedvel engem, mint barátot, viszont nem tudom, hogy van-e valami több is. Nem tudom hogy más lánnyal is így viselkedik-e (amúgy nem csajozós, ha jól tudom még nem volt kapcsolata), nem akarom félreértelmezni a jeleket.

A történetben van egy csavar, de azt csak privátban, ha valakit érdekel:)

2016. ápr. 9. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Kockáztass, mit veszíthetsz,úgyis elballagtok. Ha végül összejöttök nyertél, ha nem, akkor meg ígyse-úgyse találkoztok többet.
2016. ápr. 9. 18:11
 2/7 Adelll ***** válasza:
Kockaztass! :)) tudod.. Ha nem teszed megbanod. De erdekelne teljes sztori is :D
2016. ápr. 9. 18:13
 3/7 anonim válasza:
Nincs mit veszítened! (várom a privátot :D )
2016. ápr. 9. 21:01
 4/7 beokay ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg, és írj privibe ;)
2016. ápr. 9. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:

"A külső megfog, a belső megtart elvet vallom,"

Ha továbbra is ezt az elvet vallod, akkor nem lesz normális kapcsolatod. Meg 1-2 srácnak megnyírod a lelki világát,ha csak egy külső miatt utasítod el. Ha szeretnéd, hogy a lelkeden száradjon pár ember önbecsülése, akkor maradj ilyen felszínes. Bár a remény megcsillant, hiszen megtörted az elvedet.

Bocsi, emellett nem tudtam elsiklani.

Szóval kockáztass:

-Nem mondod neki, ugyanúgy nem látjátok egymást többé.

-Elmondod neki, és nem viszonozza, ugyanúgy nem látjátok egymást többé. (Idáig veszteni valód nincs)

-Elmondod neki és viszonozza ->látjátok egymást még.

2016. ápr. 10. 10:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom, gondoltam hogy így fog lejönni, utólag viszont magyarázkodhatok, nem hiszem h más lenne a rólam kialakult kép, de nem így értettem, nem vagyok felszínes:)

Amúgy köszönöm a válaszokat!:)

2016. ápr. 10. 10:50
 7/7 Fallen125 válasza:

Kockázat nélkül az élet egy fabatkát sem ér. Szóval szerintem érdemes lenne megpróbálni hogy elmondod neki.. Aztán meglátod mi lesz (reméljük a legjobbakat)

De a csavarra én is kíváncsi vagyok :D

2016. ápr. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!