Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van az iskolánkban egy fiú aki most,év elején érkezett a sulinkba.Azóta már volt 2 barátnője és a most jelenleg a 3.-at fogyasztja. :D

Nem szoktunk gyakran beszélni,de ha beszélünk akkor elég sokat. És hát nemrég megjegyezte hogy nagyon szép vagyok és szívesen lenne együtt velem.Kérdezgette,hogy lennék e a barátnője helyében meg többször is már elhívott találkozni csak mindig lemondtam mert hát neki mégis csak van barátnője nekem meg nem tetszik ő.

Barátnőimtől szerzett rólam képet és utána folyton arról mesélt,hogy mit csináltak a barátnőjével,hogy ide mentek-oda mentek.Küldött olyan képet is amin megcsókolja a barátnőjét.Féltékennyé akart tenni?De miééért?

Suliban is rengeteget figyel,barátnőim mondták,hogy amikor meglát mindig elpirul.

Tesinél néha szokott együtt lenni a két osztály és többször választott már engem párjának.

Egyszer volt olyan is,hogy a két osztálynak egyszerre volt tesije és átesett a labdánk az ő termükhöz és jött az egyik fiú,hogy oda adja a labdát erre ő odajön,elküldi a fiút és úgy adta ide a labdát,hogy a keze direkt hozzáérjen a kezemhez.

Szerintetek miért csinálja ezt,úgy hogy barátnője van?

2016. ápr. 9. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, mert az ő nagy egóját az elégíti ki, ha minél több csajnak csaphatja a szelet. A sok buta liba pedig beugrik neki, együtt is lesznek pár hétre.

Egy ilyen ember valódi kapcsolatra teljesen alkalmatlan. Egy normális lány röhögve küldi el a pi.csába.

Kérdés: Minek állsz egy ilyennel szóba? Ezerszer normálisabb srácok is vannak.

2016. ápr. 9. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert segített nekem és megígértem neki,hogy meghálálom.Azóta még nem volt alkalmam meghálálni de most,hogy így rávilágítottál a lényegre,ha megháláltam neki utána többet már nem fogok vele szóba állni.
2016. ápr. 9. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segítettem, de ezzel a "meghálálós" dologgal csak egyre elmélyíted a vele való kapcsolatot..... Minél többet kerültök kapcsolatba, annál furább lesz, ha utána egyszer csak figyelmen kívül hagyod..

Szerintem jobb minél gyorsabban pattintani. Ha rákérdez, miért, elmondod neki a véleményed az ilyen semmilyen viselkedésről.

2016. ápr. 9. 17:06
 4/6 A kérdező kommentje:

És szerinted milyen ürüggyel pattintsam?

Lehetőleg nem szeretném megbántani,de azért jó lenne ha rájönne,hogy ne nálam csapja a szelet...

2016. ápr. 9. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha rákérdez, miért, elmondod neki a véleményed az ilyen semmilyen viselkedésről."

Leírtam :)

Miután pattintod, gondolom, rá fog kérdezi, miért tetted. És te elmondod a válaszod. Hogy ez neked nem pálya.

2016. ápr. 9. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!:)
2016. ápr. 9. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!