Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetnék egy fiú felé?
Sziasztok!:)
Először is bocsánat,ha rossz kategóriába tettem...
És a kérdésem az lenne,hogy van egy nagyon helyes fiú aki külsőleg eléggé tetszik és hogy hogyan tudnék hozzá közeledni?Egy panelházban lakunk és még soha nem beszéltünk a "Szia"-n kívül.Egy héten kb. 3 alkalommal látom.Amikor látom őt és ő is lát engem akkor úgy veszem észre,hogy figyel engem.Egyszer már elkaptam a tekintetét és rettentő aranyos mosolya van:3
Nem tudom,hogy hogy hívják és semmi egyéb adatot róla.Kezdetnek legalább a nevét szeretném megtudni.Elég félős vagyok így nálam az az opció nem jöhet szóba,hogy én odamegyek hozzá.
Mostanában szinte csak rajta jár az agyam,nem bírom kiverni a fejemből.
Szerintetek kölcsönös lehet a vonzalom?:3
Tudnátok mondani valami olyan ötletet/tanácsot amivel nem tartana nyomulósnak és néhány infót megtudnék róla?
Az értelmes válaszokat nagyon megköszönném!:)
És bocsi,hogy hosszúra sikeredett.
:DD
Ha gondolod,írhatsz
Ha bármit is akarsz, de ő nem kezdeményez, akkor neked kell tenned valamit. Ha találkoztok, akkor szólítsd meg valami "alibi témával", pl. hogy honnan rendel pizzát, vagy ismer-e a környéken egy helyet/boltot/akármit, mert neked kellene valami onnan. Ha már egy ilyen ártatlan kezdéssel elindul valami, akkor jöhet a következő, hogy "ja, bocsi, egyébként xy-nak hívnak", meg a többi. :)
Engem elég sokszor szólítottak már meg a házban és a környékén, öregek, fiatalok is, pedig nem vagyok az a fajta srác, aki barátságos tekintetet/kisugárzást vesz fel, ha kimozdul. :)
Ha esetleg elmondja a nevét, akkor simán megkédezheted, hogy melyik emeleten lakik, így könnyebben kinyomozhatod, hogy ki is ő valójában. :)
#3 Azt már tudom,hogy hanyadik emeleten lakik de később költöztek ide,igy nincs még kint a nevük.
Egyépként köszönöm szépen a válaszod!:) Megpóbálom gátlásaim leküzdeni és tenni az ügy érdekében.
"És a kérdésem az lenne,hogy van egy nagyon helyes fiú aki külsőleg eléggé tetszik és hogy hogyan tudnék hozzá közeledni?"
Ha neked a külső elég a kapcsolathoz, akkor frankó......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!