Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akivel sokat találkozunk és akkor kézenfogva sétálunk de nem járunk. Nem tudom mi van köztünk. Meg kéne kérdeznem hogy mi van köztünk vagy még várjak vele?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 22:06
1/7 anonim válasza:
Céltalan és nem kifizetődő lenne ez számotokra az biztos...
2/7 anonim válasza:
Valami nagyon félrement ha ez manapság kérdésként merül fel....
3/7 anonim válasza:
a kérdező védelmére szólva van olyan szitu hogy nem tudod mi van kettőtok közt de az hogy kezenfogva jartok az elég egyértelmű...
4/7 anonim válasza:
Elég egyértelmű, lehet, hogy bátortalan továbblépni, vagy fél, hogy mit szólnál. Elköszönéskor öleld magadhoz pár mp.re kezdésnek, mondj vmi kedveset pl. jó volt veled lenni vagy ilyesmi. Ez már szerintem elegendő jel lesz neki.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi minden válászt!
2016. ápr. 9. 13:53
7/7 anonim válasza:
Milyen kapcsolat ez bakker? Annyi egyenesség és bátorság nincs bennetek, hogy tisztázzátok? A srác gondolom valami besz*ri puhapö*sű pin*éhes kocka, te meg a kis félén nebántsvirág hercegnőcske aki a hercegre vár fehér lovon. Kemény szavak tudom, de nagyon rossz út amin jártok, és amíg nem változtattok, addig nem való neki barátnő és neked se pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!