Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nézem le őt?
A volt barátomról lenne szó. 1 hete szakítottunk.( a történet nem tudom mennyire lesz érthető). Szval ezen a héten kedden mondta a legjobb barátnőimnek h már egy hete új "csaja" van. Csak mi még azóta számítva még együtt voltunk , tehát megcsalt. Teljes mértékben leszarom mit csinál. Csak ne szóljon hozzám. Ma az iskolában egész nap azt mondta h ma megy a csajához. Meg h megbassza stb. Persze a csaj is irogatja neki h fogdossa majd meg meg stb.(bnőim mondták). Nem is azon vagyok kiakadva h van új barátnóje hanem h direkt elöttem mondja ezeket a dolgokat. Most ha jobban belegondolok egyáltalán nem neveztem volna a kapcsolatunkat járásnak. Azért mert nem engedtem h megcsókoljon egyből megcsalt. Csak röhögni tudok rajta.jogos h lenézem ezek a dolgok miatt??
Könyörgöm,senki ne akadjon fenn a koromon. Biztos jönnek majd h "még kislány vagy inkább tanulj" dolgok. Nem kell írni ilyeneket rájöttem h nem kell egyenlőre senki az életembe. A normális kommenteket előre is köszönöm. 13L
Neki nem kapcsolat kell vagy te, hanem ……… az…
Szóval jogosan nézed le ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!