Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki a csaj?
Szóval egy buliban megismertem egy 16 éves csajt. Így elvoltunk táncoltunk piáltunk smároltunk. Aztán jött az egyik régi barátja,és megkért,hogy kísérjem el érte. Útközben azonban jött egy drogos. Részeg volt,meg szerintem be is volt cuccozva,és beszólt a csajnak meg megakarta fogdosni. Én leordítottam,hogy mit képzel magáról (kicsit talán csúnyábban) erre elkezdett lökdösni a gyerek,meg hülye Q--nak hívta a csajt,én meg fogtam és lecsaptam neki egyet. A pali elterült,a csaj meg elviharzott,hogy mit képzelek magamról,hogy verekszem,meg,hogy ha ilyen könnyen eljár a kezem,akkor nőket is biztos bántok...
Hozzáteszem,soha nem emeltem kezet nőre,és nem is fogok. Békés gyerek vagyok,nem szoktam verekedni soha,de akkor nagyon felment bennem a pumpa.
18F
A csaj valószínűleg hozzá van szokva ahhoz, hogy mindennap beszólogatnak neki és mégsem ordibál senkivel, pláne nem verekszik. Szerintem érthető ha ez nem jön be neki.
Tudom, hogy meg akartad védeni, de ez kívülről tud nagyon ijesztően kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!