Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek összejöhet vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöhet vagy nem?

Figyelt kérdés
14 L vagyok és nagyon tetszik egy fiú aki 18 éves.. Ugye bár szimpatizálunk stb de attól félek,hogy nem akarna velem járni ha arra kerülne sor... De legnyagyobb kérdésem az lenne,hogy baj ha 4 év vagy esetleg még 4 és fél év korkülönbség van?

2016. ápr. 8. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem baj:)
2016. ápr. 8. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem baj.De nagyon sok minden a fiúm függ:)
2016. ápr. 8. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Alapjába véve a 4 év ilyenkor nekem még pont belefér, HA a fiú normális (és nyilván a lány is) és nem csak Arra akarja a lányt a fiú, hanem a lány tempójában haladnak :) az első kérdésedre válaszolva, simán összejöhet, hisz a fiúk később érnek, meg mikor megvan az a bizonyos vonzalom (majd szerelem) , a kor nem számít. Én is 15 éves koromban jöttem össze az akkor 18 éves barátommal :)) 2 éve vagyunk együtt :) Úgyhogy sok sikert!! :)
2016. ápr. 8. 22:25
 4/5 anonim válasza:

már 2 éve együtt vagytok? úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

százból egy ember marad együtt az elsővel

2016. ápr. 21. 09:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2016. ápr. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!