Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Lehet hogy összejöhet?
Van egy fiú, akivel tavaly novemberben találkoztunk legelőször. Akkor nagyon helyesnek találtam (még sose volt ilyen). Amúgy a fiúval azért találkoztunk (eredetileg véletlen volt) mert a legjobb barátnőm fiatalabbik bátyjának a legjobb barátja. Azóta erről nem esett szó (sajna). De egy hete, amikor náluk jártam, akkor otthon volt az a bátyja és mondta nekem, hogy elvileg tetszettem a barátjának. Ezt nem tudom, hogy komolyan mondta e vagy hazudott, amikor a barátnőmre kérdőn néztem, azt mondta, hogy majd elmondja. Végül nem esett nagyon róla szó, de elvileg tényleg tetszek neki.
Problem: elvileg van barátnője, de azt mondják, hogy majd szakítani fognak, mert a lány "kihívóan öltözködik".
Szerintetek hogyan tudhatnám meg tőle, hogy ez igaz, és ha ogaz, akkor stb...??
Hogyan kéne ismerkednem vele, ha a barátnőm nem tudja és nem vagyok nagy Facebook fan.
Sehogyan. Baratnoje van, ez nem zavar? A "majd szakitani fognak" pedig bocsi, de butasag. Ha valaki szakitani akar es komolyan gondolja, megteszi. Egyebkent meg csak hulyitene teged.
Es egyebkent is: szerinted a lanynak hogy esne ha te kikezdenel a baratjaval? Probald meg magad a baratno helyebe kepzelni! (Egyebkent mi van ha azert oltozkodik ugy ahogy, mert a baratjanak akar tetszeni, hm?)
Masreszt, nem hiszem, hogy egy szerelmi haromszogbe jo dolog lenne belebonyolodni Neked. Sok kellemetlensegtol kimeled meg sajat magad is, ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!