Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm elmondjon nekem mindent?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kihagy az életéből nem mesél semmiről, nem mutatja meg az képeit, nem mondja el milyen napja volt stb. Én mindent elmondok neki, megmutatok mindent, még a facem jelszavát is tudja(nem kérte, de hogy elkerüljem a féltékenységet, mert elég népszerű vagyok a lányok körében). Én nem kérem a facebookos jelszavát, csak azt hogy ha valami történik vele vagy megy valahova azt tudjam. Mit csináljak, hogy elmondja és ne szégyelje előttem magát?2016. ápr. 8. 19:40
1/3 crudy válasza:
Ez eléggé függ a korotoktól. Először bizonyítsd be neki h bízhat benned. Ez persze sok idő, majd mondj le arról h mindent elmond mert az nem annyira egészséges.
2/3 anonim válasza:
feketén fehéren vagd hozzá miert nem bízik benned... mert a bizalomhiany való ok...
3/3 anonim válasza:
Vegyél vissza a vele megosztott információ mennyiségéből, akkor talán kaphatsz valami visszajelzést arra vonatkozóan, hogy egyáltalán érdekli-e őt, amit mondasz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!