Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 körüli fiúk, melyik lányala...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 körüli fiúk, melyik lányalak a vonzóbb? (lent)

Figyelt kérdés

Ha melle van, nem nagyon nagy, de van szép kerek, DE a lába nem a legvékonyabb, van egy kicsi zsir rajta,, (az alak megvan, csipő, mellé vékony derék)

vagy ha vékony a lány, szinte semmi a combjain, de lapos a melle. szinte nincs is neki.

2016. ápr. 7. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2. szerintem
2016. ápr. 8. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár idősebb vagyok, de akkoriban is így gondoltam: csakis a nagymellű lányok tetszenek, ha kicsi a melle, akkor kb. annyira mozgatja meg a fantáziámat, mint egy vasalódeszka.
2016. ápr. 8. 14:59
 13/18 Scav ***** válasza:
39%

egy éjszakára az elsőt választom. Komolyabb kapcsolatra a másodikat. Megmondom miért: mert az ember a kor előrehaladtával úgyis hízik, testesedik, így a lapos majd kicsit nőiesebb lesz.

Az elsőnél a kicsi zsírból viszont sok lesz.

Hacsak nem sportol rendszeresen és eszik egészségesen. Ehhez viszont akarat is kell, illetve életforma. Ezek meg már belső tulajdonságok. A fejben dől el, hogy van-e igénye a testét karban tartani.

2016. ápr. 8. 21:38
 14/18 A kérdező kommentje:

utso, elég érdekes a véleményed :D

Ha egy éjszakára az 1.-t valasztanad, akkor ezek szerint o jon be jobban, nemde?

az elmélkedéseddel meg szerintem páran nem értünk egyet, de te tudod..

2016. ápr. 10. 18:05
 15/18 anonim válasza:
Részemről a második. 22/faszi
2016. ápr. 13. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Legyen kis formás, meg Számomra a vékony lányok/nők taszítóak. Vagyis az taszító, amikor csont és bőr.

De viszont a külsőség egy dolog, ha belsőleg teljesen más, akkor nem igazán érdekelne a kinézete.

Most mondjuk nekem éppen egy ilyen vékony lány "tetszik" de nem a teste miatt.

2016. ápr. 13. 19:05
 17/18 Scav ***** válasza:
84%

#14 Pontosítok: nekem a második tetszik. Ezért ő nyilván egy éjszakára is jó és komoly kapcsolatra is.

Az első maximum egy éjszakára jó nálam, mert nem az esetem, de még határeset. Illetve már leírtam, hogy az idő előrehaladtával nagy valószínűséggel rosszabb lesz a helyzet a testzsírarány tekintetében.

Lehet lepontozni, de a környezetemben nagyon sok embernél ezt látom.

2016. ápr. 14. 07:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az számit mi van a fejébe ,lehet hogy dögös meg szép amikor kinyitja a pofáját mindenki elszalad.Ha kell választani nekem a második tetszik ,a törékeny lányok aranyosak .
2016. aug. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!