Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak kitágul a pupillaja ha ranm nez az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Leteszteltem mert ugy tudom h igen de nem biztos a hatam mogot ul es mikor ranezek nezem a pupilat es 2 akkorak lesznek vagy nagyobb2016. ápr. 5. 15:00
1/8 A harmadik szem válasza:
1. Te is tudod, hogy igen, a kérdésedből is látszik, ne tedd itt a hülyét.
2. Azt, hogy sötét vagy.
2/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, fényviszonyok, stb...
Nem lehet biztosra menni, inkább adj neki jeleket, és nézd meg, hogy reagál :)
3/8 anonim válasza:
Azt is jelentheti, hogy rossz a szeme :) Küldd el szemészetre! Ha szemüvegben is tágul, akkor vedd feleségül!
4/8 A kérdező kommentje:
Eloszor is koszonom az ertelmes valaszokat;D De csak akkor nagyobb a pupilaja ha ram nez hiszen figyeltem
2016. ápr. 5. 16:41
5/8 anonim válasza:
Tetszést. Mikor valami szépet látunk, vagy ami nagyon érdekel, kitágul. Ahogy a félelemtől is. És a rossz fényviszonyoktól, sötéttől.
Mikor az exemmel szexeltem, mindig óriásira tágultak közben a pupillái. Néha direkt figyeltem.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat;)kiveve az utolsonak koszi!!
2016. ápr. 22. 21:44
8/8 A kérdező kommentje:
Te melyiket irtad??
2016. ápr. 23. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!