Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök neki, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki, vagy csak barátkozni akar?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, rengetegszer néz, van hogy elkapja a tekintetét, de olyan is megesik, h hosszabban bámul, vagy hátrafordul és megkeres a tekintetével, néha egy mosolyt is megereszt. Majdnem minden nap beszélgetünk pár szót, pedig nem az a nyomulós típus, de valahogy mégis "véletlenül" mellém keveredik, órán is szívesen ül oda, ahova én. Ha mellettem ül mindig kihúzza magát, látszik, hogy a legjobb színben akarja magát feltüntetni, sokat viccelődik velem, meg ilyen kis apróságokkal próbál a kedvemben járni (pl. tudja h szeretem a képregényeket és hozott nekem egyet).
2016. ápr. 4. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld jobban megismerni. Szerintem tetszel neki. Beszéljetek többet, utána úgy is megtörik és elfogja mondani amit akar. Valószínűleg össze akkar jönni veled, de lehet csak ismerkedni akar. Figyelj minden apró jelre mindig. Derítsd ki mit akar, de óvatosan.
2016. ápr. 5. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!