Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az osztályból 1 fiú megkér h ülj mellé és máskor nem csinált ilyet az mit jelent? (nekem ő tetszik)
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 18:49
1/9 Zedricht válasza:
Gondolom ő is akar valamit, de hogy mit azt nemtudom😁
2/9 anonim válasza:
Velem ugyan az a helyzet. Én elutasítottam de csak kicsúszott a számon.szerintem akar vlmit és fogadd el :)
3/9 A kérdező kommentje:
Persze elfogadtam
2016. márc. 27. 19:50
4/9 anonim válasza:
Keresi a társaságod,így vagy szeretne a későbbiekben valamit tőled,vagy pedig csak jobb kapcsolatot akar veled ápolni.
5/9 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat!:D
2016. márc. 29. 10:45
6/9 Like23 válasza:
Tetszel neki! Vagy ha nem akkor tetszesd meg magad vele😁
7/9 anonim válasza:
Nem feltetlen. En egy csomoszor ultem mar fiu mellett mert megkert, de akkor neki se meg nekem se volt padtarsam. Es forditva is volt mar igy, hogy en kertem...
Nem akarok bunko lenni, de ne eld bele magad semmibe:/
8/9 anonim válasza:
Véletlen nem vagy jó tanuló? Mert ha igen, akkor mindent értek...😁
9/9 anonim válasza:
Én a 7/8-as, illetve 8/8-as válaszoló véleményét osztom!
(Mindkettőben olyan igazságot érzékelek, ami fájdalmas lehet ugyan számodra - de az élet bizony nem habostorta...)
Vannak mögöttem tapasztalatok. Nem vagyok már mai fiatal. De azért annyira elkeseredett sem vagyok. (Valamiben biztosan kiteljesedik az életem - de a Sors nem osztott nekem jövendőbelit.)
Ui: Az, hogy miért történt így, nem ide a fórumra tartozik. Én ezt az oldalt nem tartom "panaszfalnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!