Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú az osztályból,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú az osztályból, mit tegyek, hogy bevágódjak nála?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,aki az osztály egyik legmenőbbje.Én nem vagyok kifejezetten menő,csak mindenkivel jóban vagyok.

A srácnak,ha minden igaz, tetszik egy másik lány és lehet,hogy a lánynak is tetszik Ő.

Régebben szimplán csak jó fejnek tartottam,de mára ez (az én részemről) szerelemmé alakult.Mit tehetnék,hogy felfigyeljen rám?

13/L

2015. szept. 18. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb semmit ne tegyél, ne gyere össze osztálytárssal...
2015. szept. 18. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez baromság hogy ne gyere össze osztálytársak nem lesz semmi akkor ha szakitotok elviselitek ennyi... Am próbálj meg neki jeleket adni
2015. szept. 18. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :-)

Valaki még válasz? ( örülnék neki )

2015. szept. 18. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Jajj ezek a kis mini-tini szerelmek mindig megmosolyogtatnak! Olyan aranyos! Na, de a lényegre térve. Szerintem ne probálkozz nála. Ilyen korban a fiúk nem is érettek még egy kapcsolatra. Szerintem hagyd a fébébe a srácot meg úgy egy időre a pasizást is. Ráérsz még!! De ha mindenáron meg akarod szerezni akkor mosolyogj rá, beszélgess vele, öltözz csinosan. Mindenkinek imponál ha tudja hogy tetszik valakinek. nem ciki! Mutasd ki! :)) puszi :*
2015. szept. 18. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
be akarsz vágódni nála? menj neki erősen a szobaajtójának!
2015. szept. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!