Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan lány/nő aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány/nő aki egyáltalán nem festi magát?

Figyelt kérdés
Tehát tényleg semmit nem rak magára.
2016. márc. 26. 14:59
 1/8 anonim válasza:
Igen, én se például, 15 évesen. Fölösleges.
2016. márc. 26. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Ugye? Olyan hülyeség. Nézek inkább bohócot. Ne azt kelljen már látnom, hogy rendellenes színekben pompázik az adott lány feje... És nem, tényleg egyáltalán nem volt még olyan barátnőm aki ne kente volna magát.

2016. márc. 26. 15:09
 3/8 anonim válasza:
78%
Igen, létezik. Az más kérdés, hogy neked mi tetszik és más az, hogy az illető lánynak mi tetszik. Azzal szerintem az ég világon semmi baj nincs, ha valaki minimálisan sminkeli magát, mert mondjuk ki akarja hangsúlyozni a szemét vagy egyebek. Ízlések és pofonok, de szerintem ne te akard megszabni majd a barátnőidnek, hogy sminkeljenek-e, ez totálisan az ő dolguk; vagy keress olyat, aki nem sminkel.
2016. márc. 26. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyanokat keresek, de kevés sikerrel. Képesek letagadni
2016. márc. 26. 15:14
 5/8 piriiiii ***** válasza:
Létezik.
2016. márc. 26. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen én tökéletesen megértem azt aki nem ken fel semmi trutyit a képére amitől szerintem rosszabb lesz a bőr igazából undoritó a smink utálom a szakmám megfogja majd kővetelni sajnos egy minimumot azér kell majd
2016. márc. 26. 15:57
 7/8 anonim válasza:
igen, én pl semmit nem kenek magamra. De emiatt nem tartom magam igénytelennek. csak arra gondolok ilyenkor, h nem szellőzik az arcbőrön, ha nem megfelelő minőségű terméket kennék magamra akkor kipattogna a bőröm, és nem olcsó jó minőségűeket venni és este elég lehet levakarni... nyaranta nem egy lányt látok, akinek folyik le pl. a szemfestéke, ami nem előnyös.
2016. márc. 26. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen,létezik(:

Nemes egyszerűséggel feleslegesnek tartom.

2016. márc. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!