Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen még soha nem volt barátom, de később sem lesz?
Nagyon zárkózott vagyok, nem szeretek emberek közt lenni, nincsenek barátaim, nem járok el sehova.
Négy éve depresszióval küzdök magam és családi okok miatt, tavaly kiderült, hogy a szívem is gyenge, a héten pedig PCOS-t diagnosztizáltak nálam. Illetve rosaceám is van, smink nélkül ki sem merek lépni az utcára.
Van egy olyan érzésem, hogy ezek miatt a jövőben senki nem fog szeretni, és elfogadni.
Nekem 19 évesen volt (van) először párkapcsolatom, de van akinek még később (: Nem vagy lemaradva. Én speciel Örülök, hogy már félig felnőttként élem ezt meg először, így azért jobban tudom kezelni a felmerülő problémákat, nem nyáladzok az utcán és mászok rá a páromra, Facebookon nem írok ki mindent h mennyire szeretem stb. mint sok más mai tinédzser.
Én sem vagyok "partiállat", nem ilyen helyeken ismertem meg, hanem egyetemen. Nem tudom te mész-e de ajánlom (; rengeteg emberrel ismerkedhetsz meg, új környezet. Jót tenne lehet.
Elhiheted h nem az lesz az első h a kiszemelt sráccal egy randin a betegségeitekról beszélgettek. Majd idővel. De emiatt nem dobják ki a szűröd. Nem is tudom hogyan találtál ki ilyet :D Mindenkinek vannak manapság egészségügyi problémái, de ez van. Meg kell Velük birkózni, nem hagyni h legyűrjön. A párod pedig segíteni fog ebben. Dícsér, segít, ott van melletted a bajban. Cserébe Ő is "elvárja" ezeket. De amíg ilyen állapotban vagy ne csodálkozz ha nem jön össze semmi. Neked is tenni kell az ügy érdekében, nem hullik az öledbe egy pasi. Igenis el kell járni ha nem is bulizni de egy kávézó, séta belefér szerintem. És MOSOLYOGJ! Fel a fejjel. Senkinek sem lehet tökéletes az élete, nekem is és mindenkinek vannak problémái, de nem szabad hogy ezek elnyomjanak. (:
Remélem tudtam segíteni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!